fortunee 89
Üstün
Fizikler iyi de (Özellikte striptizci ablaların fizikleri.Ablalar üzerinden yay dalgaları anlatılırdı valla.) hala oyun gibi hissettiriyor davranışları. Adam silahı sıkıyor hala hızlanmaya çalışıyor kapıdan çıkmaya çalışıyor. Benim yanımda silah sıkıp biri vurulacak kapı aramayı bırak ,düz duvara tırmanırım ve en hızlı şekilde silahtan uzak bir yere mi kaçarım.
İşte biraz yapay veya oyun gibi hissetmesi normal değil mi? Çünkü hikayeli bir oyun değil, bir TLOU, 007 First Light bekleyemeyiz. GTA 6, GTA 5 gibi yıllarca online olsun, FiveM olsun oynanacak bir oyun olacak. Önemli olan benim için içerikleri, örneğin arabaya benzin doldurması, NPC'lerin çete olup sana saldırması gibi garip yeni şeyler.
Ablalar üzerinden yay dalgaları anlatılırdı valla.) hala oyun gibi hissettiriyor davranışları. Adam silahı sıkıyor hala hızlanmaya çalışıyor kapıdan çıkmaya çalışıyor. Benim yanımda silah sıkıp biri vurulacak kapı aramayı bırak ,düz duvara tırmanırım ve en hızlı şekilde silahtan uzak bir yere mi kaçarım.