Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 85
Üstün
Amerika'da yaşadığını sanmıyorum. Bulmaları biraz sürer gibi geliyor.Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.
Oyun tarihinin en çok beklenen oyununu sızdırdı, böyle davranması normal gibi
Yoksa verdiği mesaj iyi aslında, fiziksel disk muhabbeti gerçekten olması gerekiyordu. PS4 için aldığım fiziksel diski hatırlıyorum... Mükemmeldi ya.Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.
Bu arada anket biraz değişmiş, 3 saatte ne olur bilmiyorum.Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.
ReloadingData 3
Yetkin
Sitenin ismini vermeyeceğim, olaylar malum. Kripto üzerinden anket başlatmış kısacası; şu an seçilen sızıntı gündüz uçak sürüşünün oynanışı ve sabah 10.30'da paylaşacağını söylüyor.
Bunun dışında elinde paylaşacağı daha çok şey olduğunu iddia ediyor, hatta Rockstar Games'ten özür ve açıklama bekliyor.
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Güncel paylaşılan sızıntılar inanılmaz iyi duruyor bence. Dokular, fizik ve ışıklandırma mükemmel; UI ve karakter hareketleri şu an biraz kötü duruyor ancak eski bir Build olduğu için oyun çıkana kadar kesinlikle düzeleceğini düşünüyorum.
Komedi gibi olay ya, adamı Johnny Silverhand sanarsın...
Ver oyun dosyalarını kuralım ne uğraşıyorsun sızıntıyla falan. (!)
Araç hasar mekanikleri çok gelişmiş olacak, çok hızlı kazalarda araç ikiye bölünecek falan deniyordu. Şu an olan sızıntılarda cam bile kırılmıyor, aracın mevcut hasarıda çok yapay duruyor.
ReloadingData 3
Yetkin
Araç hasar mekanikleri çok gelişmiş olacak, çok hızlı kazalarda araç ikiye bölünecek falan deniyordu. Şu an olan sızıntılarda cam bile kırılmıyor, aracın mevcut hasarıda çok yapay duruyor.
Ortadan ikiye bölüneceğini sanmıyorum. GTA 4 gibi olmadığı sürece kaza sürüş fizikleri inanmam.
Benim okuduğum bir kaynakta öyle yazıyordu. Mümkün gibi gelmese de yine bi ihtimal verdim. Bugüne kadar kaza mekaniklerinin hep çok gelişeceğini söylüyorlardı. GTA 4 fiziklerine benzeyeceği söyleniyordu ama bana daha çok Watch Dogs 2 gibi geldi araç sürüşü.Ortadan ikiye bölüneceğini sanmıyorum. GTA 4 gibi olmadığı sürece kaza sürüş fizikleri inanmam.
ReloadingData 3
Yetkin
Bunu paylaşan kişi rastgele bir şekilde mi videoyu buluyor yoksa oyunun tam haline sahip mi? Eğer oyuna sahipse konsol çıkışıyla birlikte PC sızıntısı olabilir.
İki ihtimal var. 1 cisi 2-3 sene önceki sızıntılardan bayağı elinde vardı sonra susturuldu. 2 cisi oyuna sahip olabilir.
Ethem Efe 85
Üstün
Görüntüler beta sürümünden, tekrar söylüyorum. Çok fazla şey bekliyorsunuz; bitirilmiş haliyle alakası yok oyunun.Benim okuduğum bir kaynakta öyle yazıyordu. Mümkün gibi gelmese de yine bi ihtimal verdim. Bugüne kadar kaza mekaniklerinin hep çok gelişeceğini söylüyorlardı. GTA 4 fiziklerine benzeyeceği söyleniyordu ama bana daha çok Watch Dogs 2 gibi geldi araç sürüşü.
Ha, arabanın ikiden bölünmesi gibi bir olay olmaz, olmamalı da zaten; BeamNG oynamıyoruz.