Evet, bunu demeye çalışmıştım.

Kripto aktarımlarının tamamen gelmesini bekliyorum gibi bir yazı paylaştı sitede 10-15 dakikalığına; belli bir süre yok.

Series X için çalışsa kafi benim için; PlayStation gibi rezil bir konsol almak istemiyorum.
PS5 için 60 FPS çalışırsa aynısı Series X içinde geçerli demektir zaten. Neredeyse aynı güçte cihazlar. Ben PC geçtiğimden beri PS5’in yüzüne bakmıyordum, sadece bu oyun için tutuyordum. Şimdi ekran kartımı yükseltip PS5’ i satıp OLED ekran almayı düşünüyorum. GTA6 için daha iyi bir tercih gibi geldi. Konsol artık ölmeye başladı gibi özellikle Sony tarafında.

2 dakikalık uçak sürerken olan videoyu yayınladı.
10 dakika banyoya girmiştim :D

Onaylamış olduk, büyük ihtimalle oyunun tüm haline sahip, isterse sonunu bile sızdıracaktır...

Videonun sonunda leek yazmış. Galiba gerçekten oyunun oynanabilir haline sahip.
2 dakikalık uçak sürerken olan videoyu yayınladı.
Son kısmı gördüm şimdi, noktayı koymuş gerçekten...

Oyun inanılmaz iyi gözüküyor, beta olduğunu vs. düşünürsek bir de. Dokular muazzam duruyor. Yukarıdan bile çok aktif gözüküyor şehir.

Neyi beğenmediniz fizik konusunda? Kaza fizikleri falan oldukça düzgün duruyor.
Ragdoll'lar çok kötüydü, 2023 build olduğu söyleniyor, öyleyse ham olması normal. GTA 5'te bile daha iyi bu haliyle kıyaslarsak, ama oyunun son halinde çok daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü her yeni oyunda iyileştiriyorlardı şimdiye kadar.

Uçaktayken şehir inanılmaz gözüküyor. Silahla sıkma olayına alışık olmadığım için garip geldi büyük ihtimalle. Duvara sıkınca düşen parçaların silinmesi garibime gitti. Yerdeki çöpler de bir garip geldi gözüme. Bakalım oynayınca/izleyince nasıl hissedeceğiz.

Şahsen GTA seven biri değilim ancak Türk topluluğunun yoğun talebine rağmen Türkçe dil desteği getirmezlerse destekliyorum bu sızıntıları.