GTA VI Striptiz Club sızıntısı

Aklıma GTA 5 ilk çıktığında yapılan Naked NPC ve Hot Camp tarzı modlar geldi. GTA 6'da bakalım neler göreceğiz. Ek olarak güzel olmuş, beğendim.

Aslında GTA VI da p*rno yıldızlarını kullanabilirlerdi, seks sahneleri için zaten gerçekte de çırılçıplak kameralar önünde seks yapıyorlar. Böyle bir şey olsa devrim olurdu.

Bu işin sonu nereye varacak acaba...
Şimdi bu sızıntıdan sonra oyunun bütün sürprizi bozulduğuna göre, konsol önceliğinin de pek bir esprisi kalmadı. Şirket içi pazarlama stratejileri patladığı için belki de "Battı balık yan gider" deyip PC sürümünü takvimde çok daha erkene çekecekler. Ortada Rockstar adına devasa bir güvenlik fiyaskosu var ama günün sonunda bu kriz bize daha erken bir Steam çıkış tarihi olarak dönerse, hiçbir PC oyuncusunun oturup ağlayacağını sanmıyorum.

Umarız öne çekerler ben PS5 i satıp OLED monitör almayı düşünmüştüm GTA6 içinde yeni ekran kartı aldım. Beklerim sorun olmaz diyordum ancak sabırsızlandım sızıntılardan sonra.

Acele edip PC kısmını batırmazlar umarım. GTA 5 PC ye geldiğinde çok şikayet vardı optimizasyon ile ilgili.

Son düzenleme:
Hiç sanmıyorum açıkçası PC planlarının erkene alınacağını, göreceğiz.

Oha. Çok iyi ya. Her şeyi sızdırıyor bu herif.

.exe sızdırsa da oynasak aga.

Yakında sızdıracak galiba. Gerçekliğini bilmiyorum ama 100+ GB RAR dosyasını yüklediği bir görsel görmüştüm. Orijinal, virüssüz halini bulabilir miyiz orası muallak. Düştüğü an binlerce farklı yerde paylaşılır büyük ihtimalle. Hoş geldin HIV Aids.

Adam canını ortaya atıyor bence bu sızıntılarla. Büyük cesaret. Buldukları anda başına gelebilecekleri tahmin edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…