Ethem Efe 87
Üstün
Sonda "I have to take a leak" demesi patlattı.
Şimdi bu sızıntıdan sonra oyunun bütün sürprizi bozulduğuna göre, konsol önceliğinin de pek bir esprisi kalmadı. Şirket içi pazarlama stratejileri patladığı için belki de "Battı balık yan gider" deyip PC sürümünü takvimde çok daha erkene çekecekler. Ortada Rockstar adına devasa bir güvenlik fiyaskosu var ama günün sonunda bu kriz bize daha erken bir Steam çıkış tarihi olarak dönerse, hiçbir PC oyuncusunun oturup ağlayacağını sanmıyorum.
Umarız öne çekerler ben PS5 i satıp OLED monitör almayı düşünmüştüm GTA6 içinde yeni ekran kartı aldım. Beklerim sorun olmaz diyordum ancak sabırsızlandım sızıntılardan sonra.Şimdi bu sızıntıdan sonra oyunun bütün sürprizi bozulduğuna göre, konsol önceliğinin de pek bir esprisi kalmadı. Şirket içi pazarlama stratejileri patladığı için belki de "Battı balık yan gider" deyip PC sürümünü takvimde çok daha erkene çekecekler. Ortada Rockstar adına devasa bir güvenlik fiyaskosu var ama günün sonunda bu kriz bize daha erken bir Steam çıkış tarihi olarak dönerse, hiçbir PC oyuncusunun oturup ağlayacağını sanmıyorum.
Hiç sanmıyorum açıkçası PC planlarının erkene alınacağını, göreceğiz.Şimdi bu sızıntıdan sonra oyunun bütün sürprizi bozulduğuna göre, konsol önceliğinin de pek bir esprisi kalmadı. Şirket içi pazarlama stratejileri patladığı için belki de "Battı balık yan gider" deyip PC sürümünü takvimde çok daha erkene çekecekler. Ortada Rockstar adına devasa bir güvenlik fiyaskosu var ama günün sonunda bu kriz bize daha erken bir Steam çıkış tarihi olarak dönerse, hiçbir PC oyuncusunun oturup ağlayacağını sanmıyorum.
Çıkar çıkmaz fitgirl repack sayfasına düşer.Oha. Çok iyi ya. Her şeyi sızdırıyor bu herif.
.exe sızdırsa da oynasak aga.
Oha. Çok iyi ya. Her şeyi sızdırıyor bu herif.
.exe sızdırsa da oynasak aga.