Detaylar
Kim cevapladı?MrSecurity
Başarılı
Konsol çıkışı öncesi eğer Build'lerden biri Torrent'te düşerse Rockstar için o zaman fiyasko olacak gibi Hindistan stüdyosu sayesinde oyunu bayağı öğrendik.
jeoparadise 1
Becerikli
Eğer sadece buysa bence kötü. Fakat tek bura değil diye düşünüyorum kocaman bir ayakkabıcı daha olsa on numara olur 
Birkaç tane vardır, devasa bir haritası var sonuçta.Eğer sadece buysa bence kötü. Fakat tek bura değil diye düşünüyorum kocaman bir ayakkabıcı daha olsa on numara olur![]()
Oyun gerçekten güzel, çok beğendim ama şu UI nedense aşırı sinirimi bozuyor. Umarım baştan aşağı yenilenmiştir, mobil oyun gibi duruyor.
Shadow00 25
Çalışkan
Öyle olsaydı hem linç yerlerdi hem de oyunun önüne geçerdi bu olay.Aslında GTA VI da p*rno yıldızlarını kullanabilirlerdi, seks sahneleri için zaten gerçekte de çırılçıplak kameralar önünde seks yapıyorlar. Böyle bir şey olsa devrim olurdu.
Serkan1562 21
Uzman
normalde bu sızıntı işlerini sevmem ama bu arkadaş pc buildi yayınlarsa rockstar mecburen ps ile birlikte pc'ye de oyunu getirir.
Elma ısıran 87
Üstün
Ayakkabıcı muhabbeti nedir?Eğer sadece buysa bence kötü. Fakat tek bura değil diye düşünüyorum kocaman bir ayakkabıcı daha olsa on numara olur![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Steam %100 Başarımlı Oyunlar kısmında hiçbir oyun gözükmüyor
- GhostRileyy