Selim35

Becerikli
Yer
İzmir
Selamlar,

GTA Vice City'i modlamak istiyorum ama bir grafik modu bulamıyorum. Grafik modu paylaşan YouTube kanallarında da farklı modlarla birlikte geliyor grafik modu.

Ben sadece grafik kalitesini arttıran bir mod arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Su mod paketine bakabilirsiniz. Mod paketi icinde grafik ve oyun ici iyilestirmeler var. Onun haricinde oyunu etkileyen pek bir sey yok.

Su mod paketine bakabilirsiniz. Mod paketi icinde grafik ve oyun ici iyilestirmeler var. Onun haricinde oyunu etkileyen pek bir sey yok.
Hocam ben sadece grafik modu arıyorum oyun içi iyileştirmeleri ben hallederim.

Teşekkürler hocam göz atacağım.

VicEnchance b1 adında bir grafik modu buldum. Oldukça güzel, bilgisayarı yoracağını da düşünmüyorum. Benim arayıp bulamadığım oyun içi 1-2 iyileştirmeyi de sağlıyor linkini de bırakıyorum

VicEnchance b1 adında bir grafik modu buldum. Oldukça güzel, bilgisayarı yoracağını da düşünmüyorum. Benim arayıp bulamadığım oyun içi 1-2 iyileştirmeyi de sağlıyor linkini de bırakıyorum
Sakın VicEnchance indirmeyin oyunu bozuyor mecbur oyunu baştan yapacağız.

Son düzenleme:

Su mod paketine bakabilirsiniz. Mod paketi icinde grafik ve oyun ici iyilestirmeler var. Onun haricinde oyunu etkileyen pek bir şey yok.

Güzel olmuş ellerinize sağlık.