6447

Başarılı
İyi günler oyun sürekli çöküyor bir çözümü var mı?
GTA Vice City orijinal mod dosyalarını GTA 4 orijinal dosyalar ile bile değiştirdim sonuç değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Bu oyunu kurmadan önce cihazınızın GTA 4'de sorunsuz çalıştığından emin olun. Eğer mümkün ise (ve oyun GTA 4 dosyalarının üstüne kurularak oynanıyorsa) Steam'dan temiz GTA 4 dosyalarını tekrar indirin ve bir kopyasını alın. Ardından tekrar yamayı uygulayın.

Bu aralar herkes bu oyundan bahsediyor. Maalesef Rockstar bu modu onaylamıyor :/ Yine de yakın zamanda deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler oyun sürekli çöküyor bir çözümü var mı?
GTA Vice City orijinal mod dosyalarını GTA 4 orijinal dosyalar ile bile değiştirdim sonuç değişmedi.
Bu sorun moddan kaynaklanıyor, mod geliştiricilerinin güncelleme yayınlamalarını beklemekten baska yapacak bir şey yok.
Bu oyunu kurmadan önce cihazınızın GTA 4'de sorunsuz çalıştığından emin olun. Eğer mümkün ise (ve oyun GTA 4 dosyalarının üstüne kurularak oynanıyorsa) Steam'dan temiz GTA 4 dosyalarını tekrar indirin ve bir kopyasını alın. Ardından tekrar yamayı uygulayın.
Bu mod orijinal oyunun üzerine kurulmuyor, direkt ayrı oyun olarak indiriliyor.

Bu sorun moddan kaynaklanıyor, mod geliştiricilerinin güncelleme yayınlamalarını beklemekten baska yapacak bir şey yok.
Anladım. Ama Rockstar'ın telif atarak internetten kaldırttığını da söylemiştiniz. Geliştiriciler yayın yapabiliyor mu? Sosyal ağ veya forum hesapları belli mi ki? :/

Bu mod orijinal oyunun üzerine kurulmuyor, direkt ayrı oyun olarak indiriliyor.
Böylesi daha iyi olmuş.

Anladım. Ama Rockstar'ın telif atarak internetten kaldırttığını da söylemiştiniz. Geliştiriciler yayın yapabiliyor mu? Sosyal ağ veya forum hesapları belli mi ki? :/
Oyunun kendi launcher'i var, oradan güncelleme yayınlayabiliyorlar oyuna. Ve VK sayfaları hala aktif diye biliyorum.

Gta 4'ün Vram yüzünden işkence çektirdiğini biliyoruz bi' onu çözmeyi deneyebilirsiniz bence.

Oyunun klasöründeki "commandline" isimli .txt uzantısını açıp içine -availablevidmem [Vram miktarının MB cinsinden değeri/2] yazın.

Tam bir çözüm olacagını sanmıyorum ama denemeye değer.