Benzer konular
- Soru
Bu sorun moddan kaynaklanıyor, mod geliştiricilerinin güncelleme yayınlamalarını beklemekten baska yapacak bir şey yok.İyi günler oyun sürekli çöküyor bir çözümü var mı?
GTA Vice City orijinal mod dosyalarını GTA 4 orijinal dosyalar ile bile değiştirdim sonuç değişmedi.
Bu mod orijinal oyunun üzerine kurulmuyor, direkt ayrı oyun olarak indiriliyor.Bu oyunu kurmadan önce cihazınızın GTA 4'de sorunsuz çalıştığından emin olun. Eğer mümkün ise (ve oyun GTA 4 dosyalarının üstüne kurularak oynanıyorsa) Steam'dan temiz GTA 4 dosyalarını tekrar indirin ve bir kopyasını alın. Ardından tekrar yamayı uygulayın.
Anladım. Ama Rockstar'ın telif atarak internetten kaldırttığını da söylemiştiniz. Geliştiriciler yayın yapabiliyor mu? Sosyal ağ veya forum hesapları belli mi ki? :/Bu sorun moddan kaynaklanıyor, mod geliştiricilerinin güncelleme yayınlamalarını beklemekten baska yapacak bir şey yok.
Böylesi daha iyi olmuş.Bu mod orijinal oyunun üzerine kurulmuyor, direkt ayrı oyun olarak indiriliyor.
Oyunun kendi launcher'i var, oradan güncelleme yayınlayabiliyorlar oyuna. Ve VK sayfaları hala aktif diye biliyorum.Anladım. Ama Rockstar'ın telif atarak internetten kaldırttığını da söylemiştiniz. Geliştiriciler yayın yapabiliyor mu? Sosyal ağ veya forum hesapları belli mi ki? :/