GhostRileyy
Uzman
Ya şehirde serbest gezerken ya da görevin ortasında hiç beklenmedik bir anda oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim?
Sadece oyunu yükledim hocam. Ekstra hiçbir şey kurmadım, indirmedim.
Hocam oyunda kurulu patch olup olmadığını anlamak adına attığım ilk linkte changelog'u inceleyin, eğer orada sizde olmayan bir özellik varsa demek ki kuru değildir, kurun. Normalde direkt kurun derdim ama oyun çok hassas, bu yüzden kurulunun üzerine dosyaları tekrar kurmak oyunu bozabilir, güvenli olsun. Ekstra olarak attığım görsel linkinde belirtilen ayarları yapın, çökmeyi tamamen çözmez ama olasılıkları azaltır.Sadece oyunu yükledim hocam. Ekstra hiçbir şey kurmadım, indirmedim.
Deneyip haber vereceğim, teşekkürler.Hocam oyunda kurulu patch olup olmadığını anlamak adına attığım ilk linkte changelog'u inceleyin, eğer orada sizde olmayan bir özellik varsa demek ki kuru değildir, kurun. Normalde direkt kurun derdim ama oyun çok hassas, bu yüzden kurulunun üzerine dosyaları tekrar kurmak pyunu bozabilir güvenli olsun. Ekstra olarak attığım görsel linkinde belirtilen ayarları yapın, çökmeyi tamamen çözmez ama olasılıkları azaltır.
Hocam patchleri kurmanız çok önemli, bir sürü hata düzeltmeleri ve daha fazla özellik ekliyor, anahtar nokta bu.
Hocam patchleri kurmanız çok önemli, bir sürü hata düzeltmeleri ve daha fazla özellik ekliyor, anahtar nokta bu.
Hocam kurdum ama kayıtlı save dosyam çalışmıyor artık.
nextgen Edition için bu göreve kadar olan bir save dosyasını nereden bulabilirim şu an? Bir de şu dikkatimi çekti. Tommy arabaya bindiğinde elleri direksiyonun ilerisine gidiyor. Elleri direksiyona tam oturmuyor şu an.en son vercetti konağının tüm görevlerini yaptım ve bana para vermeye başladı
Sorun yok hocam halledilir onlar bir şekilde. Verdiğiniz linkteki dosyada oyunu düzelten şeylerden biride hileler kısmı olmuş onları denedim çalışıyordu. Teşekkür ederim yardımınız için iyi akşamlar.Hocam o görevi tam tespit edip (GTA Wiki'sine bakın) bir Trainer ile o göreve atlayabilirsiniz (Zolika Trainer o oyun için uygun). Malesef yapabileceğim bu kadar, save veya oyununuzu bozduysamda özür dilerim onu düşünmemiştim.
Hocam en ufak faydasını gördüyseniz ne mutlu, save bozulmasını aslında o sitenin başında belirtmişlerdi, bende siz illa okursunuz görürsünüz diye belirtmeye gerek duymamıştım ama benim hatam, her türlü belirtmem gerekiyordu.Sorun yok hocam halledilir onlar bir şekilde. Verdiğiniz linkteki dosyada oyunu düzelten şeylerden biride hileler kısmı olmuş onları denedim çalışıyordu. Teşekkür ederim yardımınız için iyi akşamlar.