Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Yahu onu bırakın da Self Control olacak mı onu söyleyin.
GTA VC'yi sevmiyorum. (GTA SA'cıyım.) Ama hayatıma kattığı çok güzel bir şarkı var.
İnsanları GTA V'de yeşil giyinen karakterler ile GTA SA'yı tekrar yaşattılar. GTA VI ise bu şarkıyla ve pembe atmosfer ile tekrar GTA VC yaşatır.
İnsanları GTA V'de yeşil giyinen karakterler ile GTA SA'yı tekrar yaşattılar. GTA VI ise bu şarkıyla ve pembe atmosfer ile tekrar GTA VC yaşatır.
Yahu onu bırakın da Self Control olacak mı onu söyleyin.GTA VC'yi sevmiyorum. (GTA SA'cıyım.) Ama hayatıma kattığı çok güzel bir şarkı var.
Olmaz bence. Telif sorunları var. Billie Jean'i bile kaldırdılar yıllar sonra.
- Makaleler
- 14
Abi Laura Branigan'ın sesinden de para yemeye çalışmasınlar artık ya. Kadın vefat edeli kaç sene olmuş... Ne plak şirketleri ne ajans muhabetleriymiş arkadaş...Olmaz bence. Telif sorunları var. Billie Jean'i bile kaldırdılar yıllar sonra.
christopher moltisanti
Üstün
Olmaz bence. Telif sorunları var. Billie Jean'i bile kaldırdılar yıllar sonra.
Şarkının telif hakkı sahibi Warner Music Group şirketine aittir; bunlarla kalmıyor, GTA Vice City, GTA SA, GTA IV gibi radyo ve görev şarkılarını besteleyen şirkettir. Yani @Hasan Merkit dediği ihtimal olabilir. Aynı zamanda Lex Horton'un sahip olduğu Horton Designworks şirketi de Laura Branigan ablamızın birçok şarkısını plak haline getirip sahiplendiler. Rockstar Games'ın büyüklüğü işte böyle bir şey.
Kaynak: Rockstar Games Resmi listesi
Son düzenleyen: Moderatör:
Blair
Çalışkan
Geri gelmemiş miydi Billie Jean. Ben en son indirdiğimde arabada Billie Jean çalıyordu.Olmaz bence. Telif sorunları var. Billie Jean'i bile kaldırdılar yıllar sonra.
- Makaleler
- 14
Orijinal ve güncel sürümlerinde kaldırılmış. Definitive Edition'da hiç yok.Geri gelmemiş miydi Billie Jean. Ben en son indirdiğimde arabada Billie Jean çalıyordu.
Steam sürümüne getirdikleri tek update. Şarkıları sildiler.Geri gelmemiş miydi Billie Jean. Ben en son indirdiğimde arabada Billie Jean çalıyordu.