memwq_34

Gelişen
GTA Vice City telefon görevlerini yapmadım. Küba'lı görevlerini yapmadım. Film stüdyosu, boatyard, taksici, dondurmacı, striptiz kulübü görevleri bitti ama ne telefon çalıyor ne de başka bir şey. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Cap the Collector için 7 asset tamamlamanız lazım. 2 tanesi Vercetti Estate (malikane) ve Print Works (darphane). Kalan 5 tane fark etmiyor. Print Works'te Spilling the Beans ve Hit the Courier'ı yaptıysanız 7 asset tamamlanmadan Cap the Collector açılmaz. Telefonla açılıyor o görev.
Asset'lerde saymadığınız Sunshine Autos ve Malibu Club da var ama halihazırda 5 tane opsiyoneli yapmışsınız gibi duruyor. %100 derdiniz yoksa şart değiller.

Bahsetmediğiniz için Print Works görevlerini yapmadığınızı varsayıyorum. Yaptıysanız Windows için C:\Users\KULLANICI_ADINIZ\Documents\GTA Vice City User Files konumunda kayıt dosyaları olmalı. Paylaşabilir misiniz? Türkçe kullanıyorsanız Users yerine Kullanıcılar, Documents yerine Belgeler yazabilir.

Avery oyunun bir yerinde real estate fırsatları var tarzı bir şey diyor. Usta bir oyuncu olup oradan bu olayı çakmanız lazımdı.

Burada yorum var ama nedense print'lere içeriği yazmamışlar. Normalde konuşmaları yorum olarak yazarlar, bunda rhubarb yazmakla yetinmişler.
Bu telefon konuşması Shakedown yapıldıktan sonra (teknik olarak Riot'ın da yapılması lazım ama ShakedownRiot'ı yapmadan yapmak amaçlanan oynanış ile imkansız.) geliyor, 1281 ve 1282. satırlarda görebilirsiniz, protect 1 Shakedown, lawyer 4 ise Riot oluyor.
Dinleyip yazacaktım ama wikide script var mış. Oyun dosyalarında Audio klasöründe mob_11a.wav, mob_11b.wav, mob_11c.wav, mob_11d.wav, mob_11e.wav ve mob_11f.wav dosyaları bu konuşmayı içeriyor.
  • Avery Carrington: Howdy son, just thought I'd ring you up and give you some advice.
  • Tommy Vercetti: Hey, Avery. What's eating you?
  • Avery Carrington: There's a lot of opportunity in this town if you own the right real estate, you catch my drift?
  • Tommy Vercetti: I reckon so...
  • Avery Carrington: All I'm saying is keep your eyes open and you might find the perfect business opportunity. I'll catch y'later.
  • Tommy Vercetti: Later, Avery.
Usta bir oyuncu olsaydınız bu telefonu açar ve tüm paranızı mala mülke yatırırdınız.

Son düzenleme: