ReloadingData
Yetkin
Onun için açtım birkaç saniye sadece arkadan iç çamaşırlı göstermişler. Hayal kırıklığı sızıntı.![]()
Aynen ya.
Onun için açtım birkaç saniye sadece arkadan iç çamaşırlı göstermişler. Hayal kırıklığı sızıntı.![]()
Kaldırılmış Reddit'teki.
Atılan link Reddit'e yönlendiriyor. Oradan hemen kaldırılmış. Yorumda Twitter linki var. Oturum açarak izleyebilirsin.
Yarım saat dalga izledik, çevredeki görenler de 'vattafak' demedi. Bence gerçekçi değil.
Banada farklı gelmedi. Sanki kopyala yapıştır yapılmış gibi.Sürüş hissiyatı olarak GTA 5'ten pek farklı gelmedi bana. GTA 5 oynarken eksikliğini hissetmediğimiz eksikleri tamamlamışlar ama. Motor görünümü, sarsıntısı, iç detaylar gibi.
Çünkü early build bu GTA 5'in ilk early build'lerine bakın, birebir GTA 4 ile aynı. Yeni bir sisteme geçmek için eski sistem üzerinden build çalışması yaparsınız; bütün oyun dünyasında bu böyledir.Banada farklı gelmedi. Sanki kopyala yapıştır yapılmış gibi.
Çünkü early Build bu GTA 5'in ilk early Build'lerine bakın, birebir GTA 4 ile aynı. Yeni bir sisteme geçmek için eski sistem üzerinden Build çalışması yaparsınız; bütün oyun dünyasında bu böyledir.