Kötü hikaye, devrimsel grafik ve mekanik ve geliştirilmiş açık dünya. Klasik bir GTA oyunu kısacası. Fakat beni incelemeler hikaye konusunda şaşırtırsa direkt parayı basar alırım. Fakat sanmıyorum maalesef.

Jason ve Lucia ilişkisi iyi işlensin yeterli. Atmosfer ve dünya zaten Rockstar'n rakipsiz olduğu alanlar. Üçüncü bir şey pek de umrumda değil.

Haritanın dolu olması mesela en alakasız görev olmayan uzak tenha köşede bile otlarda gezerken bir etkileşim olsun bir şey olsun atmosfer cansız hissettirmesin. AC Odyssey'den sonra en büyük ve güzel, canlı haritayı bu oyunda bekliyorum. Hikaye beklentim sıfır oyunu oynayacak olan belli zaten mekanikleri ve RP için oynayacak o yüzden hikaye değil de fiziklerin GTA5 gibi değil GTA4 gibi olmasını isterdim.

Araç mekaniklerinin Assetto Corsa tarzı gerçekçi olmasını bekliyorum. GTA 5 Forza'dan hallica bir sürüş hissiyatında. Ben GTA oyunlarında canım sıkıldıkça araba motor falan sürüyorum görevlerden çok. Ondan dolayı araç detayları önemli benim için.