Relapse 53

Üstün
Yer
Antalya
Bence Rockstar GTA 6'da Miami'yi simüle etme konusunda yine çok başarılı bir iş çıkardı; hatta Miami'yi geçtim, adamlar bence Florida'nın genelini bile simüle etmiş gibi duruyor. GTA V'de Los Santos için yaptıkları şeyi burada çok daha genişletmişler gibi.

Bildiğim kadarıyla Florida'nın çevresi ve genel coğrafyası da zaten GTA 6 için inanılmaz malzeme sunuyor. GTA 5'te güney Kaliforniya'yı düşünün; Los Santos'tan çıkınca çöl, dağ, orman, tarım arazileri ve küçük kasabalarla karşılaşıyorduk. Florida'da ise Miami dışında Everglades gibi sulak alanlar, bataklıklar, küçük kıyı yerleşimleri, adalar, otoyollar ve daha tropikal bölgeler var.

O yüzden GTA 6'da Miami'yi geçtim, Rockstar'ın Florida'nın genel atmosferini ve coğrafyasını gerçek hayattakine aşırı yakın simüle etmeye çalıştığını düşünüyorum.

Harita detayları açıkçası umurumda değil, araba sürme sistemi görevlerde bende isteyeceği şeyleri yaparken keyifli hissettirsin ve oyun tamamen serbest nişan alma üzerine kurulu tok ve kaliteli vuruş hissine sahip RDR2 Max Payne3 arası çatışmaya sahip olsun, her türlü akar ve devrimsel olur. Duvar arkasındaki düşmanları sezip zamanı yavaşlatıp kafalarına sıkabileceğim bir oyun bekliyorum, haritads buzdolabında berberde oto tamircide önceki oyuna göre daha fazla detay içeren ama görevlerde arabayı hızlı sürerken önüme 4 yoldan arabaların çıkıp son hızla bana çarptığı ve arabamın kendi etrafında birkaç tur dönmesi sebebiyle son hız giden düşmanın "fazla uzağa gitmesi" sonucu baştan oynamak zorunda kalmak yerine. Kanser edici tarafları daha da yok edip oyun keyfini katlamaya bakmışlardır umarım gereksiz detaylarla uğraşmak yerine.

Bence Rockstar GTA 6'da Miami'yi simüle etme konusunda yine çok başarılı bir iş çıkardı; hatta Miami'yi geçtim, adamlar bence Florida'nın genelini bile simüle etmiş gibi duruyor. GTA V'de Los Santos için yaptıkları şeyi burada çok daha genişletmişler gibi.

Bildiğim kadarıyla Florida'nın çevresi ve genel coğrafyası da zaten GTA 6 için inanılmaz malzeme sunuyor. GTA 5'te güney Kaliforniya'yı düşünün; Los Santos'tan çıkınca çöl, dağ, orman, tarım arazileri ve küçük kasabalarla karşılaşıyorduk. Florida'da ise Miami dışında Everglades gibi sulak alanlar, bataklıklar, küçük kıyı yerleşimleri, adalar, otoyollar ve daha tropikal bölgeler var.

O yüzden GTA 6'da Miami'yi geçtim, Rockstar'ın Florida'nın genel atmosferini ve coğrafyasını gerçek hayattakine aşırı yakın simüle etmeye çalıştığını düşünüyorum.
Binalara füze atınca veya uçakla çarpınca yıkılmasını istiyorum.