Konsolum yok, PC'ye portlanıp kırılınca RTX 3060 Mobile ile oynamayı deneriz 
İmkansız gibi bir şey, belki yeni konsollarda görürüz pek bilgim yok. 1080p de bile sabit 60 vereceğini düşünmüyorum açıkçası.60 FPS diye söyleniyor da hangi çözünürlükte? 4K performans modunda olduğuna inanmak istiyorum ama çok zor.
Yok o kadar da değil. Xbox Series S'e geldiğine göre PS5 2K'da stabil 60 FPS verir. Sonuç olarak daha güçlü bir makine.İmkansız gibi bir şey, belki yeni konsollarda görürüz pek bilgim yok. 1080p de bile sabit 60 vereceğini düşünmüyorum açıkçası.
Series S'e gelip gelmemesi önemli değil, zaten yeni nesil konsol olarak geçiyor. Önemli olan nasıl bir performans vereceği Series S'in. Ayrıca PS5'in stabil olarak vereceğini pek sanmıyorum. GTA 6 ile ilgili detaylar çıkmaya başladığından beri çözünürlük fark etmeksizin herkesin aklında 60 FPS ile ilgili soru işaretleri vardı. Söz konusu Rockstar olunca 1080p'de 60FPS görebiliriz belki. Ancak üst çözünürlükte bilemiyorum.Yok o kadar da değil. Xbox Series S'e geldiğine göre PS5 2K'da stabil 60 FPS verir. Sonuç olarak daha güçlü bir makine.