Ediz Elmas

Üyecik
Mevcut ekran kartım 1050 Ti, genel olarak %20-27 kullanım sürdürüyor ve GTA 5 FiveM benzeri oyunlarda FPS üstü alamıyorum. Bu bir sorun mu? Her türlü şeyi denememe rağmen hala aynı.

Ekran görüntüsünüde yolladım.

Eğer benim ekran kartımda olan bir kronik sorunsa ekran kartımı işlemcimi (yetmiyor) anakartımı değiştireceğim (Ryzen alacağım)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-23 113248.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-23 113248.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Mevcut ekran kartım 1050 Ti, genel olarak %20-27 kullanım sürdürüyor ve GTA 5 FiveM benzeri oyunlarda FPS üstü alamıyorum. Bu bir sorun mu? Her türlü şeyi denememe rağmen hala aynı.

Ekran görüntüsünüde yolladım.

Eğer benim ekran kartımda olan bir kronik sorunsa ekran kartımı işlemcimi (yetmiyor) anakartımı değiştireceğim (Ryzen alacağım)

60 fps sabit gibi duruyor o yüzden az kullanıyor

FPS 60 yukarısına çıkınca da mı yüzde yüz kullanmıyor ve diğer tüm oyunlarda da böyle mi?
Oyundan Oyuna Değişir Bu Sınırlama Muhabetti Cyberpunk 2060 almadan oynama ASLA! 10 fps ile oynarsın ve sıkıntı yaşarsın

FPS 60 yukarısına çıkınca da mı yüzde yüz kullanmıyor ve diğer tüm oyunlarda da böyle mi?

Yani evet kullanmıyor genel olarak ama bazı oyunlarda ya kullanıyor ya kullanmıyor NVIDIA'nın eski kartı diye mi böyle bilmiyorum.

Son düzenleme:
Oyundan Oyuna Değişir Bu Sınırlama Muhabetti Cyberpunk 2060 almadan oynama ASLA! 10 FPS ile oynarsın ve sıkıntı yaşarsın

Yani evet kullanmıyor genel olarak ama bazı oyunlarda ya kullanıyor ya kullanmıyor NVIDIA'nın eski kartı diye mi böyle bilmiyorum.

Benim laptop GTX 1050 ama Cyberpunk'ı 30 FPS de oynatabiliyor

Oyundan Oyuna Değişir Bu Sınırlama Muhabetti Cyberpunk 2060 almadan oynama ASLA! 10 FPS ile oynarsın ve sıkıntı yaşarsın

Bazen bilmediğimiz bir şeyler yapabiliyoruz en iyisi DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır hem dahili hem de harici ekran kartının ama sonra tekrardan kur bakalım düzelecek mi?