deathsoul

Üyecik
Windows açılışındaki şifre girme ekranında ekran anlık olarak donuyor, siyah ekran geldikten sonra düzeliyor ve bu durum her açılışta tekrarlanıyor. Ayrıca sadece Counter-Strike 2 (CS2) oynarken sistem tamamen kilitleniyor; klavye ve fare işlevini yitiriyor. PC: ASUS G752vs ekran kartı: GTX 1070 işlemci: i7 6700HQ.

Ek olarak demeyi unuttum, UEFI Windows kullanınca oluyor, CSM olarak kullanmada sıkıntı ve ayrıca en son ekran kartı güncellemelerini de yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O riskli işlemi biliyorum ancak yapıp yapmama konusunda kararsızım. Bilgisayarın bir daha açılmama olasılığı beni az değil, oldukça korkutuyor.

O riskli işlemi biliyorum ancak yapıp yapmama konusunda kararsızım. Bilgisayarın bir daha açılmama olasılığı beni az değil, oldukça korkutuyor.

Açıkçası ne yapacağımı da bilmiyorum. CSM olarak kullansam arkadaşımla CS'de FACEIT'e giremiyorum. UEFI'de kalsam açılışta donma yaşanıyor, ekran kartından dolayı kafam karışık. Ne yapsam çözemedim, tek çare VBIOS atmak gibi, UEFI özelliği kazandırmak gibi ama yapsam mı yapmasam mı karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Açıkçası ne yapacağımı da bilmiyorum. CSM olarak kullansam arkadaşımla CS'de FACEIT'e giremiyorum. UEFI'de kalsam açılışta donma yaşanıyor, ekran kartından dolayı kafam karışık. Ne yapsam çözemedim, tek çare VBIOS atmak gibi, UEFI özelliği kazandırmak gibi ama yapsam mı yapmasam mı karar veremedim.

Dediğim gibi, brick etme riski var. Brick olursa GPU'ya elveda demen gerekebilir. Bence FACEIT'le Valorant'ı boş ver, zaten kernel seviyesi anticheat kötü bir şeydir. Bilgisayarına Windows'tan bile daha önce başlayan, Windows'tan bile daha yetkili olan bir yazılım koyuyorsun.