Grimoire Weiss 34

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Burdur
Umarım bu hafta içinde, mobil işlemciyle darboğaz testi için hem bir makale hem de video hazırlamayı planlıyorum. Mevcut ekran kartım GTX 1080, kullanacağım işlemci ise i7-3632QM. Elimde hiç termal macun kalmadı. Günlük hayatta da haftada birkaç saat yalnızca Skyrim oynuyorum. Şu an mining anakart seti alacağım için mümkün olduğunca bütçeden tasarruf etmek istiyorum. Size de danışmak istedim: GTX 1080 için Arctic MX-6 kullanılabilir mi?

Masa üstü işlemcilerde kullanılabilir, orada pumpout sorunu olmuyor.

Mobil işlemci, masaüstü ve mobil GPU'lar için faz değişimli macun gerekli, Thermalrihgt heilos, PTM7950 gibi, 4-5 ay idare etsin derseniz Xigmatek pti veya Thermalright TF7 alabilirsiniz, biraz daha uzun dayansın derseniz pullsar bold var.

TF8 ile TF7'nin dayanımı aynı sayılır, ucuz diye onu önerdim, TF7'yi masaüstü işlemciler için de kullanabilirsiniz, aynı şekilde Xigmatek Pti'de iyi macundur 3 gram olması lazım her iki taraf için kullanabilirsiniz.

Bu video da daha detaylı anlatılıyor hocam.

Az çok nasıl uygulanacağını anladım hocam ancak ben 35W işlemcilere de bunu kullanırsam yazık olur. Elden çıkaracağım ben onları. Fiyat işlemci ile aynı olduğu için maliyetli olur. 🥹

TF8 ile TF7'nin dayanımı aynı sayılır, ucuz diye onu önerdim, TF7'yi masaüstü işlemciler için de kullanabilirsiniz, aynı şekilde Xigmatek Pti'de iyi macundur 3 gram olması lazım her iki taraf için kullanabilirsiniz.
Hocam TF7 sürdüm 16 dakika da maksimum 66 derece, hotspot 77 derece. Fan devri %47. Ben öncede yanlış sürmüşüm.

Son düzenleme: