Argo

Uzman
4.000 TL'ye bir GTX 1080 buldum. Almayı planlıyorum, testi gördükten sonra biraz işkillendim. Detayları aşağıda verdim:

• Satıcı güvenlik etiketlerinin yerinde olduğunu söylüyor.
  • Ekran kartı MSI ARMOR OC modeli.
  • 5 dakikalık FurMark testi sonucu kart maksimum 103 FPS, ortalama 98 FPSvermiş. (Bana biraz yabancı geldi, GTX 1080 FurMark'ta 120 FPS falan veriyordu diye biliyorum.)
  • Kart bana performansını biraz yitirmiş gibi geliyor, miningde kullanılmış olmasını da sezmedim değil.

Düşünceleriniz neler?

Eki Görüntüle 151255

1748471007228.webp

1748471743535.webp

Son düzenleme:
Tavsiyen daha yeni nesil ekran kartlarına yönelmen. 1080 ekran kartı üretileli kaç sene oldu... Gerçi sen yine de gelecek diğer tavsiyeleri de dinle. Forum ekran kartı canavarları ile kaynıyor. Bir de paylaşım yaparken telefon numaralarını sakla. Düzenlemek için geç değil.

4.000 TL'ye bir GTX 1080 buldum. Almayı planlıyorum, testi gördükten sonra biraz işkillendim. Detayları aşağıda verdim:

• Satıcı güvenlik etiketlerinin yerinde olduğunu söylüyor.
  • Ekran kartı MSI Armor OC modeli.
  • 5 dakikalık FurMark testi sonucu kart maksimum 103 FPS, ortalama 98 fpsvermiş. (bana biraz yabancı geldi, GTX 1080 FurMark'ta 120 FPS falan veriyordu diye biliyorum.)
  • Kart bana performansını biraz yitirmiş gibi geliyor, miningde kullanılmış olmasını da sezmedim değil.

Düşünceleriniz neler?

Eki Görüntüle 151255

Eki Görüntüle 151257

Sıcaklık fazla ve neden telefon numarasını gizlemediniz.

O resmi sildim sanıyordum meğerse oradaymış halen. Şimdi düzelttim. Performansı hakkında düşünceniz nedir?

5 dakikada 72 derece çok eğer içi hiç açılmamış temizlik yapmadiysan iyidir al derim eğer aynı sehirde yasiyorsaniz 1 saat test yap ekran kararacak mi bir şeyler olacak mi görür uzaksa telefonla göruntulu konusma ile.

5 dakikada 72 derece çok eğer içi hiç açılmamış temizlik yapmadiysan iyidir al derim eğer aynı sehirde yasiyorsaniz 1 saat test yap ekran kararacak mi bir şeyler olacak mi görür uzaksa telefonla göruntulu konusma ile.
Tamamdır. Beni işkillendiren şey furmarkta verdiği fps oldu hocam. Diğer 1080 sahipleri falan 130 fpslerde gezindiğini gördüm. Bu kart 100 fps anca alıyor. Sebep nedir sizce?

Kart throttle yapmıyor ki. Bence sıcaklıktan dolayı bu FPS düşük olduğunu zannetmiyorum. Kart zamanla performansını kaybetmiş olabilir mi? Sonuçta 9 yıllık bir karttan bahsediyoruz.

Olabilir kartın kaç yıllık olduğu pek önemli değil nasıl kullanıldığı önemli bende GTX960 vardı 5 yıl kullandım kuzenime verdim sıkıntısız oynuyor hiçbir şey yok.

72 ye çok diyen de ne biliyim yani. İyi misin sen?