Darth AMD
Başarılı
İyi Sosyaller arkadaşlar. MSI Gaming X Trio GTX 1060 3GB'tan ASUS STRIX GTX 1080e geçtim. 1080p'de bile 3GB VRAM az geliyordu FPS rezalet oluyordu. RE oyunlarında FPS ne kadar değişir? 180Hz monitörüm var.
Gtx 1080 eski olmasına rağmen hala iyi ve 1080P'de geleceği olan bir kart, fps'in bariz bir şekilde artar droplar azalır, ben tüm RE oyunlarını rahatlikla oynayabileceğini düşünüyorum.İyi Sosyaller arkadaşlar. MSI Gaming X Trio GTX 1060 3GB'tan ASUS STRIX GTX 1080e geçtim. 1080p'de bile 3GB VRAM az geliyordu FPS rezalet oluyordu. RE oyunlarında FPS ne kadar değişir. 180Hz monitörüm var.
İyi sosyaller arkadaşlar. MSI Gaming X Trio GTX 1060 3GB'tan ASUS STRIX GTX 1080e geçtim. 1080P'de bile 3GB VRAM az geliyordu FPS rezalet oluyordu. Re oyunlarında FPS ne kadar değişir? 180Hz monitörüm var.
5e aldım.i7 4790K işlemciye aslında OC yapmadığınız sürece GTX 1080 ile darboğaz yaşayabilirsiniz. Ayrıca anakartın da H81, bu sebeple istesen de OC yapamayacaksın zaten. Bu arada merak ettim ekran kartını kaça aldın?
Hadi bakalım mis . Ben FPS artışını daha fazla düşünüyorum çünkü VRAM yetmeyip rame geçiyordu.Teorik olarak 2 kat daha güçlü. Ortalama olarak 1.5 kattan fazla FPS artışı yaşarsın.
Bereket hocam.Arkadaşların yazdığı gibi, oyundan oyuna değişir 2 katın biraz üstü biraz altı FPS artışı yaşarsınız.
Geçmiş olsun hocam, çok fena kazık yemişsiniz.
Sormayın hocam ya ben pcyi alırken yalnızca GTA IV ve Minecraft oynuyordum sonradan değişti tabi.RE'de ciddi performans artışı yaşarsınız işlemci darboğazına düşmezseniz. 1060 3GB çok yetersiz bir kart. Hatta 1060 6GB'a 1060Ti desek yanlış olmaz o derece.