Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
9060XT diye milyarlarca konu açtıktan sonra ani bir kararla 1080 aldım. AMD'nin CCC ve Adrenalin driverlarına hakimim ama NVIDIA Driver Panel'ine hiç hakim değilim. Oyun içi grafik ayarlarını en düşük ayarlara çekmek istiyorum. Bunu nereden yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3D Ayarlarının Yönetilmesi’ni seç. Genel Ayarlar sekmesinde, görüntü kalitesi ile performans arasında seçim yap ve Performansa Öncelik Ver. Doku filtreleme için Kalite seçeneklerini Yüksek Performans'a ayarlayın. Doku filtreleme – Anizotropik örnek optimizasyonu → Açık. Kenar yumuşatma (Antialiasing) ayarları → Kapalı. Dikey senkronizasyon (V-Sync) → Kapalı. Gölge önbelleği (Shader Cache) → Açık. Güç yönetimi modu → Maksimum performansı tercih et. Arkadaşım bu ayarları kullanıyordu. NVIDIA'nın uygulamasından daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tavsiyem NVIDIA'nın uygulamasını kullanmanız.
3D Ayarlarının Yönetilmesi’ni seç. Genel Ayarlar sekmesinde, görüntü kalitesi ile performans arasında seçim yap ve Performansa Öncelik Ver. Doku filtreleme için Kalite seçeneklerini Yüksek Performans'a ayarlayın. Doku filtreleme – Anizotropik örnek optimizasyonu → Açık. Kenar yumuşatma (Antialiasing) ayarları → Kapalı. Dikey senkronizasyon (V-Sync) → Kapalı. Gölge önbelleği (Shader Cache) → Açık. Güç yönetimi modu → Maksimum performansı tercih et. Arkadaşım bu ayarları kullanıyordu. NVIDIA'nın uygulamasından daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tavsiyem NVIDIA'nın uygulamasını kullanmanız.

Çözüm
3D Ayarlarının Yönetilmesi'ni seç. Genel Ayarlar sekmesinde, görüntü kalitesi ile performans arasında seçim yap ve Performansa Öncelik Ver. Doku filtreleme için Kalite seçeneklerini Yüksek Performans'a ayarlayın. Doku filtreleme – Anizotropik örnek optimizasyonu → Açık. Kenar yumuşatma (Antialiasing) ayarları → Kapalı. Dikey senkronizasyon (V-Sync) → Kapalı. Gölge önbelleği (Shader Cache) → Açık. Güç yönetimi modu → Maksimum performansı tercih et. Arkadaşım bu ayarları kullanıyordu. NVIDIA'nın uygulamasından daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tavsiyem NVIDIA'nın uygulamasını kullanmanız.

Uygulaması derken kendi driverı değil mi? Son çıkan WHQL versiyonu indirmiştim.

Uygulaması derken kendi driverı değil mi? Son çıkan WHQL versiyonu indirmiştim.
Hayır.

1754907806802.webp

Buradan rahatlıkla yapabilirsiniz.