Merhaba, daha 2 hafta önce açılıyordu oyun. Bugün SSD aldım, ona kurdum ve bu hatayı vermeye başladı. Eskisinde HDD ile oynuyordum, drop oluyordu diye SSD'ye geçtim.
Bütün forumlara baktım, eski driver sürümlerini kur diyenleri gördüm, uyguladım. Ne yapsam boş, belki başka öneri vardır.
(Sistemim)
GTX 1650 4 GB DDR6
12 GB RAM
Ryzen 3 1200
Tam oyun yükleme ekranında iken veriyor bu hatayı. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
Sanal bellek böyle, hocam. Dediğiniz belgeler kısmında hiçbir şey yok. Bende 3 gün önce PC'yi sıfırladığım için sanırsam.
Dediğiniz gibiyse oyunu sıfırlasam düzelir mi acaba? Tamamen de peki, o nasıl olacak?
D sürücüsünü seçip disk belleği dosyası yok de ve ayarla butonuna bas. Sadece C (SSD) sürücüsünü seçip sistem yönetimli boyut işaretle ve tekrar ayarla diyerek kaydet. Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlat muhtemelen yükleme ekranındaki çakışma düzelecektir.
Kısaca C hem de D sürücüsüne 18'er GB sabit sanal bellek atamışsın, toplamda 36 GB disk alanı boşuna rezerve edilmiş ve bu durum SSD üzerinde kararsızlık yaratıyor olabilir.
Oyunun D diskinde olması durumu değiştirmiyor, Windows'un çalışma mantığı gereği bu yükü tek bir yere sabitlemen lazım. Şu an hem C hem D üzerinden toplam 36 GB sanal bellek ayırarak sistemi boğmuşsun. Dediğim gibi yap yani.
Oldu hocam, kral adamsın everallah. Param olsaydı IBAN'ına atardım o derece sevindim, adamın dibisin. Bundan sonra Alanya 3. memleket, Eminem'de 2. favori RAP'çim!
Oldu hocam, kral adamsın everallah. Param olsaydı IBAN'ına atardım o derece sevindim, adamın dibisin. Bundan sonra Alanya 3. memleket, Eminem'de 2. favori RAP'çim!