Sirius Blackw 3

Başarılı
IMG_2005.webp

Görseldeki hatadan muzdaribim. Bazen hiç oyuna giremeden bu hatayı verip oyunu kapatıyor, kimi zamansa 15-20 dakika oynadıktan sonra. Çoğu yöntemi denedim ama faydası olmadı. Direct X'leri kurdum, DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum, performans ayarlarından RAM ile ilgili olan kısmı ayarladım, DLSS açık-kapalı denedim. Oyunu orta ayarlarda gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum.
  • RTX 3050 Laptop GPU
  • 8x2 RAM
  • i5-11300H
Görsel bana ait değildir, ondan dolayı 5070 yazıyor.

Karttaki donanımsal sorunu çözemezler, üstüne yanlış bilgiler çözümler sunup paranızı alma ihtimalleri daha yüksek.

Böyle bir konu gördüm yardımcı olabilir.

Hocam bu arada öğleden beri monitörsüz oynuyorum hiç bir sıkıntı yok.Monitör takınca ne sıkıntısı olabilir ki?

Hocam bu arada öğleden beri monitörsüz oynuyorum hiç bir sıkıntı yok.Monitör takınca ne sıkıntısı olabilir ki?
Diğer oyunlarda 10 saatte bir olabildiğini söylemişsiniz yani tesadüfen dayanıyor olabilir veya monitöre görüntü aktarması bu kart için güç eklediği için hata sınırına daha hızlı ulaşıyordu. Monitöre aktarmadan da eninde sonunda oluyorsa kartta donanımsal bir sorun vardır.

Diğer oyunlarda 10 saatte bir olabildiğini söylemişsiniz yani tesadüfen dayanıyor olabilir veya monitöre görüntü aktarması bu kart için güç eklediği için hata sınırına daha hızlı ulaşıyordu. Monitöre aktarmadan da eninde sonunda oluyorsa kartta donanımsal bir sorun vardır.
Bakalım baya uzun zaman zaman oldu haber ederim.

Hocam ben monitör sebebiyle kaynaklandığını düşünüyorum monitörü ilk aldığımdada(3 sene oldu)Laptopun kapağını kapatıyordum.Büyük ihtimal ısınmadan dolayı hiç hata vermeden pc kendi kendini kitliyordu.Kapağı açık şekilde kullandığımda bu sorun çözülmüştü.Monitör almadan önce bu tarz sorunlar yaşadığımı hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Dediğiniz durumda yine ısınmadan dolayı kalıcı zarar görmüş olabilir ama şimdiki sıcaklıklarda önemli. Bu yüzden furmark ile ekran kartına test yapın, yaparken o ekranda gpu temp ve hotspot yazar onları söyleyin. Tabi 5 dakika geçtikten sonra. Hiç bakım yapmadıysanız ısınıyor olabilir yani.