GTX 1650 Super ekran kartının VBIOS sürümü doğru mu?

angarya_messi

Yetkin
Selam 2.el aldığım GTX 1650 Super vardı, bir süre i5-3470 ile kullandım daha sonra R5 3600 sisteme geçtim, ilk başlarda dikkat etmesemde oyunlarda ve genel olarak ısınma sorunu vardı termal bakımını yaptım fakat tatmin etmedi. GPU Z ile değerlere bakarken VBIOS sürümü dikkatimi çekti bu sürüm doğru mu yoksa kart modlu BIOS ile mi çalışıyor?
VBIOS arşivi:TechPowerUp

3600 o ekran kartını tam beslediği için ısınmaya başlamıştır, modlu olduğunu düşünüyorsan o stok Vbiosu al yükle.

3600 o ekran kartını tam beslediği için ısınmaya başlamıştır, modlu olduğunu düşünüyorsan o stok VBIOS'u al yükle.

O konuda sıkıntım yok zaten beslediğinin farkındayım fakat agresif bir güç tüketimi var(optimum güce alsam bile düşmüyor) ve nadiren oyunlarda ekran kartı güç kesiyor.

Tamamdır hocam, benim baktığım BIOS versiyonuyla sizin attığınız farklı sürümler. Uyuşan sürüm doğrulanmamış ama var.

Son düzenleme:
En fazla 120 watt falan çeker nesi agresif tüketim anlayamadım valla?

En fazla 120 watt falan çeker nesi agresif tüketim anlayamadım vallahi?

Zaten sıkıntı orada yüksek ayarlarda oyun oynarken 90W kullanımdan anlık 10W'a kadar düşüyordu. Dün DDU ile sürücüyü yeniden yükledim şu anlık sorun çözüldü gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…