Bu site yasaklı bu arada hocam.

Soğutma bloğunu incele oksitlenme var mı, fanlarda sol fan dönüyor mu? Ayrıca OCCT VRAM testide iste.
Elden almıyorum yine de bahsederim soğutma bloğundan tabi bakar mı bilmiyorum. OCCT VRAM testi de isterim umarım yapar hepsini yarın konuşacağım.

Termal macun ve fan bakımı yapabilirsen kart rahat olabilir
Oksitlenme olayını önceden pek duymamıştım 2. el kart alırken buna dikkat etmem gerektiğini felan ilk defa duyuyorum yine de söylemeyi deneyeceğim testlerle birlikte sizce bir sorunu olabilir mi? Yeniden macun ve ped yenileyebilirim sanırım evde.

Oksitlenme olayını önceden pek duymamıştım 2. el kart alırken buna dikkat etmem gerektiğini felan ilk defa duyuyorum yine de söylemeyi deneyeceğim testlerle birlikte sizce bir sorunu olabilir mi? Yeniden macun ve ped yenileyebilirim sanırım evde.
Bu mükemmel olur kartın testlerini bize atabilir misin fotoğraf geldiğinde

1.000 TL ekleyip 1080 alabilirim, sizce değer midir? Bütçeyi çok az daha aşarsam 5700 XT, 2060 Super vs. alabileceğimin farkındayım ama yine de aşmak istemiyorum. 1080 eski ama gördüğüm kadarıyla 1660 Super'den çok daha güçlü ama bin TL farka değer mi?

İkisi de mantıklı değil bütçe çıkmıyorsa 2060 daha mantıklı 1080 ile yakın performansı ver ve DLSS gibi avantajları da var.

İkisi de mantıklı değil bütçe çıkmıyorsa 2060 daha mantıklı 1080 ile yakın performansı ver ve DLSS gibi avantajları da var.
5k altına param güvende ile alabileceğim 2060 yok. Başka önerin var mı? GTX 1080'in 9 sene önce çıkmış olması gözümü korkutuyor. Çoğu AAA oyununu mediumda 1600x900'de 60+ FPS ile oynayabileyim yeterlidir