Normalde bu sistemde akıcı oynamam gerekirken oyunda bir ton sorun var. İlk başta ses problemi, oyun orta seviye ayarda oyun belleği tavan yapıyor, 1080p'ye çekeyim diyorum, bellek garip bir şekilde 2 GB'a düşüyor, görüntü leş gibi oluyor. Nasıl bir oyun çıkarmışlar anlamadım. Yani en kötü sistemde bile 4 GB'lık sistemlerde oyunu sorunsuz oynayanlar var, ben niye oynayamıyorum?
Araba kullanırken durduk yere sağa sola çekiyor, yarış yapamıyorum. Allah'tan bir oyuna 6 bin TL vermedik yoksa kanser olurdum. Siz sorun yaşadınız mı? @BerkayZ87 Siz yaşamamıştınız sanırım ama yaşayan bayağı oyuncular varmış.
Aynı işlemci, aynı RAM. GTX 1660 kullanıyorum. Yüksek ayarlarda 60-45, orta ayarlarda 55-60 FPS alıyorum ve hiç optimizasyon sorunu yaşamadım bu oyunda. İleride güncelleme ile düzelir belki. Bir de ekran kartı driver'ı güncel mi? En son Forza Horizon 6 için güncelleme gelmişti.
Aynı işlemci, aynı RAM. GTX 1660 kullanıyorum. Yüksek ayarlarda 60-45, orta ayarlarda 55-60 FPS alıyorum ve hiç optimizasyon sorunu yaşamadım bu oyunda. İleride güncelleme ile düzelir belki. Bir de ekran kartı Driver'ı güncel mi? En son Forza Horizon 6 için güncelleme gelmişti.
İşletim sistemi ile ilgili de olabilir mi hocam? Windows 11 loT Enterprise LTSC kullanıyorum. Driver olarak son sürüm, 596.49 kullanıyorum. Siz LTSC mi yoksa normal mi kullanıyorsunuz?
Şimdi sonuç olarak düşünüyorum LTSC birçok uygulamayı kurmuyor, Xbox uygulamasını manuel indirdim. Kurmadığı bir şey varsa onunla ilgili de olabilir mi?
İşletim sistemi ile ilgili de olabilir mi hocam? Windows 11 loT Enterprise LTSC kullanıyorum. Driver olarak son sürüm, 596.49 kullanıyorum. Siz LTSC mi yoksa normal mi kullanıyorsunuz?
Şimdi sonuç olarak düşünüyorum LTSC birçok uygulamayı kurmuyor, Xbox uygulamasını manuel indirdim. Kurmadığı bir şey varsa onunla ilgili de olabilir mi?