Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Kardeşim GTX 560 Ti'yi konudaki başlıktaki yazan PSU'yla kullanacak. Yeterli olur mu, yetmezse en kötü ne olur? Merak ediyorum.
Yetmezse en kötü Kernel Power 41 (63) yersin. Aerocool VX Plus 600 yetiyordu. Yüksek ihtimal 500'lük tam yetiyordur ama GPS-400 yetmeyebilir.
Stormweaver
Uzman
Yeter hocam biraz sınırda kalıyor.Kardeşim GTX 560 Ti'yi konudaki başlıktaki yazan PSU'yla kullanacak. Yeterli olur mu, yetmezse en kötü ne olur? Merak ediyorum.
Not: 6 pin çıkışlarını halledeceğiz.
Yetmezse en kötü Kernel Power 41 (63) yersin. Aerocool VX Plus 600 yetiyordu. Yüksek ihtimal 500'lük tam yetiyordur ama GPS-400 yetmeyebilir.
Kernel Power 41 (63)'ü biliyorum. Anladım. Teşekkür ederim.
Tamam hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
D4C
Uzman
İnanılmaz can sıkıcı bir hata, ekran kartı tam güç çektiği zaman mavi ekran yiyordum, olay görüntüleyicisinde hep bu hata çıkıyordu.
@Koneko Toujou @Xbox 360E monitöre görüntü gelmiyor ama güç geliyor ekran kartıma, fanları dönüyor. Adam ilk günkü gibi çalışıyor diyordu.
Xbox 360E
Üstün
Alırken orada test ettiniz mi? Chipset/Vram arızalı değildir umarım. Önceki ekran kartının sürücüleri kaldırdınız mı? Ekran kartının ucu silgi ile silip takın, başka porttan görüntü almayı çalışın. RAM'leri de uçları silgi ile silip takıp deneyin.
Kartı test edemedik direkt poşetle verdiler. Ekran kartı sürücülerini kaldırmadık. Diğer dediklerinizi kardeşime söyledim ama yanaşmadı, direkt sonuca gitmek istiyor.Alırken orada test ettiniz mi? Chipset/Vram arızalı değildir umarım. Önceki ekran kartının sürücüleri kaldırdınız mı? Ekran kartının ucu silgi ile silip takın, başka porttan görüntü almayı çalışın. RAM'leri de uçları silgi ile silip takıp deneyin.
HD 4830'la görüntü geliyor. 560 Ti'a da güç geliyor tamamen, yeşil ışık yanıyor. Ben anakartın ekran kartı seçtiğini de düşünmüyor değilim. Esonic H61FHL anakartla denendi çünkü.