Tolere Uzman Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 656 Çözümler 4 Beğeniler 317 13 Şubat 2024 #1 Fan sesinden ötürü yağlamak istedim. Sökerken zorlandım ve kırdım. Eşitlik adına diğer fanı da elimle parçaladım. AliExpress dışında bulamadım. Başka bulacağım bir yer var mı acaba? PC'yi biraz kullanıp satacağım zaten.
Fan sesinden ötürü yağlamak istedim. Sökerken zorlandım ve kırdım. Eşitlik adına diğer fanı da elimle parçaladım. AliExpress dışında bulamadım. Başka bulacağım bir yer var mı acaba? PC'yi biraz kullanıp satacağım zaten.
Çözüm Tolere 19 Şubat 2024 ASUS R9 270X aldım. Fanları söküp taktım. Sorunsuz ve aynı fan. Boyutu vs hepsi aynı. Sahibinden 2. el bozuk aldım.
ASUS R9 270X aldım. Fanları söküp taktım. Sorunsuz ve aynı fan. Boyutu vs hepsi aynı. Sahibinden 2. el bozuk aldım.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 20 Şubat 2024 #21 Tolere dedi: Güle güle kırmayın deseydiniz daha iyiydi. teşekkürler sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok gene bir DirectCU 2 bloğu alıp takarsınız Artı 0 Eksi
Tolere dedi: Güle güle kırmayın deseydiniz daha iyiydi. teşekkürler sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok gene bir DirectCU 2 bloğu alıp takarsınız