Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolere

Uzman
Fan sesinden ötürü yağlamak istedim. Sökerken zorlandım ve kırdım. Eşitlik adına diğer fanı da elimle parçaladım. AliExpress dışında bulamadım. Başka bulacağım bir yer var mı acaba? PC'yi biraz kullanıp satacağım zaten.

Çözüm
ASUS R9 270X aldım. Fanları söküp taktım. Sorunsuz ve aynı fan. Boyutu vs hepsi aynı. Sahibinden 2. el bozuk aldım.
Çok eski kart zor bulursun, fan tamir edilemeyecek kadar kötü mü kırıldı?

Aynen yapan mühendisin neyse.

ASUS GTX 660 192 bit 2 GB.

Dediğiniz gibi orada çok çeşit bulunuyor. Belki çıkma bulma şansınız olabilir.

Türkiye'de bulamazsam risk alacağım. AliExpress'ten sipariş edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sahibinden'e ve Facebook gruplarına baktınız mı? AliExpress'te ise güvenilir parça satıcıları var rahat bulursunuz umarım son çareniz bu olursa abuk subuk fiyatlar ile karşılaşmazsınız. Eğer daha önce alışveriş yaptığınız bir hesabınız varsa yeni bir tane açıp ilk sipariş indirimi ile alın sorun çıkmaz.

Hocam Sahibinden'e ve Facebook gruplarına baktınız mı? AliExpress'te ise güvenilir parça satıcıları var rahat bulursunuz umarım son çareniz bu olursa abuk subuk fiyatlar ile karşılaşmazsınız. Eğer daha önce alışveriş yaptığınız bir hesabınız varsa yeni bir tane açıp ilk sipariş indirimi ile alın sorun çıkmaz.

Vergiler dahil 300 küsur tutuyor. Yalnız hiçbirinde logo yok.

Hocam farklı ekran kartı fanı olmaz mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-13-18-33-50-713_com.sahibinden.webp
    Screenshot_2024-02-13-18-33-50-713_com.sahibinden.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 85
Alternatif öneri : Ekran kartının fanları çıkart üstüne kasa fanını cırtla bağla.

Bu karta fan almak para israfı bence.

Bunun da fanları tekir bekir :D
Örnek olarak attım hocam. Bunun gibi çok arızalı kart var. Maksat satarken sorun çıkmasın kötü mal satmayı sevmem. Temiz bakım yapıp satacağım.

Fan sesinden ötürü yağlamak istedim. Sökerken zorlandım ve kırdım. Eşitlik adına diğer fanı da elimle parçaladım. AliExpress dışında bulamadım. Başka bulacağım bir yer var mı acaba? PC'yi biraz kullanıp satacağım zaten.
Burası var ama 660Ti mı bilemedim bunların fanı birden fazla ekran kartında kullanılıyor olabilir.