Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
ASUS R9 270X aldım. Fanları söküp taktım. Sorunsuz ve aynı fan. Boyutu vs hepsi aynı. Sahibinden 2. el bozuk aldım.
Melohholem
Başarılı
- Makaleler
- 1
Çok eski kart zor bulursun, fan tamir edilemeyecek kadar kötü mü kırıldı?
Dediğiniz gibi orada çok çeşit bulunuyor. Belki çıkma bulma şansınız olabilir.
Hangi model?
Tolere
Uzman
Çok eski kart zor bulursun, fan tamir edilemeyecek kadar kötü mü kırıldı?
Aynen yapan mühendisin neyse.
ASUS GTX 660 192 bit 2 GB.
Dediğiniz gibi orada çok çeşit bulunuyor. Belki çıkma bulma şansınız olabilir.
Türkiye'de bulamazsam risk alacağım. AliExpress'ten sipariş edeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sahibinden'e ve Facebook gruplarına baktınız mı? AliExpress'te ise güvenilir parça satıcıları var rahat bulursunuz umarım son çareniz bu olursa abuk subuk fiyatlar ile karşılaşmazsınız. Eğer daha önce alışveriş yaptığınız bir hesabınız varsa yeni bir tane açıp ilk sipariş indirimi ile alın sorun çıkmaz.
Tolere
Uzman
Hocam Sahibinden'e ve Facebook gruplarına baktınız mı? AliExpress'te ise güvenilir parça satıcıları var rahat bulursunuz umarım son çareniz bu olursa abuk subuk fiyatlar ile karşılaşmazsınız. Eğer daha önce alışveriş yaptığınız bir hesabınız varsa yeni bir tane açıp ilk sipariş indirimi ile alın sorun çıkmaz.
Vergiler dahil 300 küsur tutuyor. Yalnız hiçbirinde logo yok.
Hocam farklı ekran kartı fanı olmaz mı?
Dosya Ekleri
Alternatif öneri : Ekran kartının fanları çıkart üstüne kasa fanını cırtla bağla.
Bu karta fan almak para israfı bence.

Bunun da fanları tekir bekir
Tolere
Uzman
Örnek olarak attım hocam. Bunun gibi çok arızalı kart var. Maksat satarken sorun çıkmasın kötü mal satmayı sevmem. Temiz bakım yapıp satacağım.Alternatif öneri : Ekran kartının fanları çıkart üstüne kasa fanını cırtla bağla.
Bunun da fanları tekir bekir![]()
Fan sesinden ötürü yağlamak istedim. Sökerken zorlandım ve kırdım. Eşitlik adına diğer fanı da elimle parçaladım. AliExpress dışında bulamadım. Başka bulacağım bir yer var mı acaba? PC'yi biraz kullanıp satacağım zaten.
95Mm Gtx780Ti 780 750Ti 660 760 Fan Pld10010B12Hh Fiyatları ve Özellikleri
95Mm Gtx780Ti 780 750Ti 660 760 Fan Pld10010B12Hh en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.