GTX 750 & Intel Core 2 Quad Q6700 sistem donuyor

efebatiin

Yetkin
Kullanmadığım bir bilgisayar var ve gereksiz donuyor. İlk sorunun HDD kaynaklı olduğunu düşünüp değiştirdim ve yine aynı. Görev yöneticisinde de disk kullanımı gayet normal.

Sistem özellikleri:
  • GA41M-ES2l anakart.
  • 4 GB DDR2 RAM.
  • Q6700 işlemci.
  • GTX 750 ekran kartı.
  • PSU 400W.
  • Windows 10.
4 GB RAM Windows 10 biraz sıkıntı olabilir ama bu kadar olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

O bilgisayara Windows 7 gider.

Artı -1 Eksi
O bilgisayara Windows 7 gider.

Kardeşim için düşünüyordum sistemi o yüzden Windows 10 yaptım hocam sadece Roblox oynuyor.
Bana daha çok sistemle alakalı bir sorun var gibi geldi arkadaşımda 4 GB RAM'le Windows 10 kullanıyor ve donma yok.

Sistemin boşta olan durumunu SS alıp gönderin.

Bu cihazin donmasindan daha normal bir sey yok. O kadar RAM ile Windows kullanmak hic mantikli değil, ustune de browser kafadan 1GB cukkalayinca geriye hic bir sey kalmiyor. SSD takmak, 9mm yemis kafaya ibuprofen basmak gibi bir hamle.

Ya LTSC, acik kaynak hafifletilmis vesair bir Windows 10 (guncelleme alan herhangi bir Windows) + pale moon gibi hafif tarayicilarla kullanin ya da Linux Mint Debian Edition + belki biraz daha agir bir tarayiciyla gül gibi geçinin .

Teşekkür ederim hocam dediğinizi yapacağım.

İfadeler: 29
Mümkünse RAM takin ama malum her şey ates pahası. Linux akar eger GPU eşeklik etmezse.

RAM takviyesi yapmak istiyorum ama RAM slotu 2 tane olduğundan biraz sıkıntı 4 GB DDR2 RAM bulamadım ben. En kötü 2. elden arayacağım.

İfadeler: 29
RAM takviyesi yapmak istiyorum ama RAM slotu 2 tane olduğundan biraz sıkıntı 4 GB DDR2 RAM bulamadım ben. En kötü 2. elden arayacağım.
Sıfır bulmaniz neredeyse imkansiz. Yillardir görmedim. Islemciniz size yetiyorsa 4+4 fena olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…