AMFI, OpenGL, compat ve nvda_drv kısımları config üzerinden yapılıyor. amfi_get_out_of_my_way=1 force-compat disable-metal nvda_drv_vrl=1
Bunları boot-args'a ekleyip yeniden başlat ve sonucu belirt.
Bu suruculer beta bile sayilmaz normal ama en azindan Big Sur'da "Hareketi Azalt" ayarini kapatinca gayet akici olmustu GTX 1060 ile kullanirken. Daha ust bir surumdeysen diyebilecegim pek bir sey yok.
Dönüştürücü kullaniyorsan bundan kaynakli olabilir, bende HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum ayni sekil 75 Hz secenegi yok, harici programlarla denedigimde ise goruntu alamamistim.
Bu suruculer beta bile sayilmaz normal ama en azindan Big Sur'da "Hareketi Azalt" ayarini kapatinca gayet akici olmustu GTX 1060 ile kullanirken. Daha ust bir surumdeysen diyebilecegim pek bir sey yok.
Yeniden başlatınca yine siyah ekrana düştü sistem, ne yaşıyor anlamıyorum ama.
Çalıştığında da HDMI kablosundan siyah ekran vermişti yine, sonra DVI'ı takınca ikisi aynı anda takılıyken görüntü gelmişti bir anda. Şimdi aynı yöntemi deniyorum yine yok.
Olmadı ne denesem de, çok yoruldum. Dün gece 3'e kadar uğraşmıştım kurmak için. Biraz ara vereceğim bu işe ve sıkıcı Windows'tan devam edeceğim. Benim sistem zaten sorunlu biraz, bir gün geri dönmek istersem diye arada hevesim tutuyor, ondan EFI'yi sakladım.