Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
AMFI, OpenGL, compat ve nvda_drv kısımları config üzerinden yapılıyor.
Bunları boot-args'a ekleyip yeniden başlat ve sonucu belirt.
amfi_get_out_of_my_way=1force-compatdisable-metalnvda_drv_vrl=1Bunları boot-args'a ekleyip yeniden başlat ve sonucu belirt.
- Makaleler
- 25
AMFI, OpenGL, compat ve nvda_drv kısımları config üzerinden yapılıyor.
amfi_get_out_of_my_way=1force-compatdisable-metalnvda_drv_vrl=1Bunları boot-args'a ekleyip yeniden başlat ve sonucu belirt.
Root patch geldi okeyledim geçtik patch'e sonra yeniden başlatınca ama lockscreenstate kısmında siyah ekranda kalıyor sinyali kesiyor. "nv_disable=1"' komudunu da kaldırdım boot-args'lardan ama. Neden siyah ekranda kalıyor olabilir acaba?AMFI, OpenGL, compat ve nvda_drv kısımları config üzerinden yapılıyor.
amfi_get_out_of_my_way=1
force-compat
disable-metal
nvda_drv_vrl=1
- Makaleler
- 25
Dönüştürücü kullanıyor musun? Bir de config paylaş.
Normalde görüntüyü digital DVI üzerinden alıyordum, görüntü HDMI geçer dedi diye birisi arkadaştan HDMI dönüştürücü aldım fakat onda da verbose görüntüsünden sonra yine siyah ekrana düşüyor. DVI Digital şekilde de çalışması lazım bildiğim kadarıyla ama olmuyor. Config'i bırakayım. Config'de boot-args'ta nv_disable 1 kaldırıp deneyeceğim şimdi tekrar. nv_disable 1 koyunca açılıyor sistem ama üst bar falan yüklenmiyor. nv_disable'sız yapınca direkt tanımıyor ekran kartını ya da bilmiyorum ne oluyor. SIP'i kapatmadım geri, onla alakası olma şansı var mı?Dönüştürücü kullanıyor musun? Bir de config paylaş.
Config ise burada.
config.plist
drive.google.com
- Makaleler
- 4
GitHub - mologie/NVWebDriverLibValFix: Fixes the NVIDIA web driver's blank window issue on macOS Sierra with a small and safe kernel patch
Fixes the NVIDIA web driver's blank window issue on macOS Sierra with a small and safe kernel patch - mologie/NVWebDriverLibValFix
Bunu da kullanmis miydin? Aslinda bu olmadan da acilabilmesi lazim ama yine de bir dene. Disarida oldugum icin config'e su an bakamam maalesef.
Son düzenleme:
Denedim de yok, yine siyah ekrana düşüyor lockstate kısmında, apple logosu gelmesi gerek ama yok.![]()
GitHub - mologie/NVWebDriverLibValFix: Fixes the NVIDIA web driver's blank window issue on macOS Sierra with a small and safe kernel patch
Fixes the NVIDIA web driver's blank window issue on macOS Sierra with a small and safe kernel patch - mologie/NVWebDriverLibValFixgithub.com
Bunu da kullanmis miydin? Aslinda bu olmadan da acilabilmesi lazim ama yine de bir dene. Disarida oldugum icin config'e su an bakamam maalesef.
Oldu, oldu, oldu. Geldi görüntü. HDMI denemiştim birincil DVI'a geçmiş şimdi ona geldi, deniyorum hızlandırma çalışıyor mu? Çok teşekkürler, aaaa sonunda.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 25
Dock saydam ise tanıtmışsındır kartı fakat dilersen QE/CI teyiti için IOReg kullanabilirsin.
Dock saydam ise tanıtmışsındır kartı fakat dilersen QE/CI teyiti için IOReg kullanabilirsin.
Şöyle görünüyor, bu arada daha hızlandı tabii ki ama yine de takılmalar çok, saydamlığı kapattım ayarlardan ama değişen bir şey yok yine aynı. Ama kesinlikle kullanılabilir bir hal aldı. Sadece 75Hz ekran, onu görmüyor.
Şu an tek sıkıntım UB500 bluetooth adaptörü tanımıyor, ve sanırım onun için kext yok.
- Makaleler
- 25
Kextten ziyade ürünün kendi desteği de yok. Konu çözüme kavuştuğu için kalan problemlerini yeni konu açarak belirtmen daha iyi olur.