GTX 960M ve i7 6700HQ laptop varken RX 9070 XT masaüstü tercih edilmeli mi?

Tıp okuyup yanında kasa ve monitör mü taşıyacaksın ders harici belki günde 1 bilemedin 2 saat boş zaman için hadi kasayı küçük bir şey dizdin yurtta koca monitörü ve kasayı ortaya koymak zorundasın. Açıkçası bana pek işlevsel gelmedi hadi çalışmana gerek olmayacak bir bölüm okusan neyse derim kullanacağın süreye göre yapacağın uğraş benim gözümde değmiyor.

Bence yine de kasayı diz evinde kalsın duruma göre hareket edersin zaten tıp okursan pek oyun falan düşüneceğini sanmıyorum. Tabletin sana yetecektir.

Konu açıp bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz hocam. Görece küçük 9070 XT modelleri var reaper gibi. Gaming OC de var ama reaper daha iyi.

Kasayı götürmeyi düşünmüyorum zaten. Laptop ve tabletimi götürmeyi düşünüyorum. Ben de onu yazdım zaten çok oyun oynayabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden Laptop alma fikri bana kötü geliyor. Kasa alıp yazın keyfini çıkarıp ondan sonra da yaz ve kış tatillerinde eve geldiğimde yeniden kasa ile oynamayı düşünmüyorum. Sonuçta üniversiteye oyun oynamaya gitmiyorum.

Kasayı ileride eve çıkacak olursam götürebilirim sadece o da gideceğim şehre bağlı.

Hocam ben yanında götüreceksin gibi algıladım kusura bakma, laptop kullanan biri olarak ben performansından memnunum ama dayanıklı ürünler değil özellikle bazı parçalar kronikse laptop çöp olabiliyor. Şahsen tabletin sana yeteceğini düşünüyorum.

Tablet kalemiyle ders notlarını alabilir videolar izleyebilirsin ek olarak klavye ve mouse da bağlanıyor neredeyse laptopta gerek kalmayacak. Bilgisayar müh düşünürsen zaten laptop alman zorunlu olacaktır derste yapacağın şeyler için kasayı götürecek halin yok sonuçta.

@RapidLemming955, hangi tableti kullanıyorsun.

Bende de A16 var Amazon'dan kalem almıştım yurt dışı 600 TL'ye iş görüyor ama yurt dışı gümrük olaylar yüzünden şu an satın alınamıyor neyse yan sanayi kalemde bulabilirsin eğer yoksa.
Kalem alacağım hocam. Şu sistemi topladıktan sonra onu da almayı düşünüyorum. İlk bilgisayarım olacak o yüzden güçlü bir şey istiyorum. PC toplamak daha mantıklı geldi o konuda. Görüş bildirdiğiniz için teşekkür ederim. Artık daha kesin bir karar verdim. Artık yazı beklemek kaldı. İyi sosyaller.

@RapidLemming955, ben bunu almıştım metapen kalem A8 iPad 2018-2025 ile uyumlu, 2X daha hızlı şarj, avuç içi reddi, eğim hassasiyeti stylus kalem Apple iPad 11/10/9/8/7/6 gen iPad Pro 12.9/11'' iPad Air 3.-7. iPad mini 5./6. https://amzn.eu/d/0gLV5vdr ama malum nedenlerle güzelim kalem artık ülkeye gelmiyor.

Şöyle bir şey daha gördüm buna da bakabilirsin cisteen iPad(2018-2024) için stylus kalem, iPad Pro 11/13 inç m4, iPad Air 11/13 inç M.2, iPad 10/9/8/7/6,iPad Air 5/4/3,iPad Pro 11/12.9",iPad mini 6/5 için eğim sensörlü avuç içi reddi aktif stylus kalem https://amzn.eu/d/08m9GkQ2

Güzel duruyor hocam teşekkürler.

@ONDEARTH, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…