Zaten temel frekans 4.7GHz olarak gözüküyor. Kullanıdığım işlemcilere göre konuşacak olursam temel frekansın çok çok altına düştüğünü sadece 3. parti programlarda her çekirdeği tek tek kontrol ettiğimde görüyorum. Tahminimce görev yöneticisinde 6 çekirdeğin arasından o an en yüksek frekansda çalışan çekirdeği gösteriyor.
Edit: Yani işlemci tek çekirdek(miş) gibi çalışıyor. Ve siz görev yöneticisinde o çekirdeği görüyorsunuz.
Zaten temel frekans 4.7GHz olarak gözüküyor. Kullanıdığım işlemcilere göre konuşacak olursam temel frekansın çok çok altına düştüğünü sadece 3. parti programlarda her çekirdeği tek tek kontrol ettiğimde görüyorum. Tahminimce görev yöneticisinde 6 çekirdeğin arasından o an en yüksek frekansda çalışan çekirdeği gösteriyor.
Edit: Yani işlemci tek çekirdek(miş) gibi çalışıyor. Ve siz görev yöneticisinde o çekirdeği görüyorsunuz.
Herkese selamlar. Tekrardan ben geldim. Size daha önce Turbo Mod'un nasıl kapatılacağını anlatmıştım. (Bkz.: Rehber: İşlemci Turbo'su nasıl kapatılır?) Bu bizi işlemcimizin temel hızına sabitliyordu. Yani istediğimiz değerleri veremiyorduk. Şimdi kullanacağımız uygulamada ise istediğimiz aralıkta ayarlayıp sadece bu aralıkta çalışmasını sağlayabiliyoruz. NOT:
Uygulamanın ayarları bilgisayarı yeniden başlatınca gidiyor sanırım. Bu ayarı daha bulamadım. Bilen var ise rehberin altına ekleyebilir.
GİRİŞ
ARAYÜZÜ NASIL?
Öncelikle uygulamayı şu linkten...