Detaylar
Kim cevapladı?Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Gayet düşük kaliteli bir model. Korumalarına güven olur mu? Tartışılır. Misal X-Power II'nin tüm modellerinde power ok sinyali yanlış ayarlı ve MOV göremedim.
www.f14lab.org
Incelemedeki voltaj regülasyonları ve ripple değerleri de pek iç açıcı değil.
REVIEW - Xigmatek X Power II 450/500/550/650
İdareten Xeon W3680 ile kısa süre kullanmıştım, ilk gün 12.1 volt verdi 1 hafta sonra 11.5V veriyordu.Gayet düşük kaliteli bir model. Korumalarına güven olur mu? Tartışılır. Misal X-Power II'nin tüm modellerinde power ok sinyali yanlış ayarlı ve MOV göremedim.
![]()
REVIEW - Xigmatek X Power II 450/500/550/650
www.f14lab.org
Ranchen
Uzman
Kaç volt verdiğini nasıl öğrenebilirim?Forumda sorunsuz olduğunu söylüyorlar.İdareten Xeon W3680 ile kısa süre kullanmıştım, ilk gün 12.1 volt verdi 1 hafta sonra 11.5V veriyordu.Sonra taktım hemen Supernova 750 G2'yi.
Voltmetre ile bakabilirsin. HWInfo da gösterir ancak en güvenilir yöntem voltmetre elbette.Kaç volt verdiğini nasıl öğrenebilirim?Forumda sorunsuz olduğunu söylüyorlar.
Ranchen
Uzman
Hocam bende sizinki gibi gözükmüyor ama +12V kanalı diye.Voltmetre ile bakabilirsin. HWInfo da gösterir ancak en güvenilir yöntem voltmetre elbette.
Eki Görüntüle 120819
Her anakartta göstermesi lazım. Anakart modelin ne?Hocam bende sizinki gibi gözükmüyor ama +12V kanalı diye.
Ranchen
Uzman
B450M-A Pro Max.Her anakartta göstermesi lazım. Anakart modelin ne?
Yazması gerek iyi kontrol et.