erdym 92
Bilgin
Kız arkadaşımla yemeğe gitmiştik ve jest olsun diye Guess'den ayakkabı almak istedim. Kız arkadaşım da yaklaşık 6 bin TL olan bir modeli beğendi, lakin sadece deneme modelinin kaldığını fakat yeni geldiğini belirttiler. O da özellikle onu beğendiğini belirtince ben de almak durumunda kaldım. Lakin yemekten döndüğümüzde ayakkabı sıkmamasına rağmen topuk tarafına yara yaptığını söyledi ve ben de şube ona yakın diye gidip değiştirebilirsin dedim. Lakin oraya gidip ayakkabıyı bakın, iade bile değil, değişim istediğini belirttiğinde mağazada çalışan bir çalışan, kız arkadaşıma "Evet, o ayakkabıyı sen almamıştın zaten" diye kendisini ilgilendirmeyen çirkin bir ima ve üslupla konuşup halihazırda mağaza denemesi olan bir ayakkabıyı incelemeye göndereceğini söyledi ki ayakkabı da bir yıpranma falan da yoktu. Bize bu incelemenin 1 ila 2 hafta sonrasında sonuçlanacağı söylenmesine rağmen 1 gün sonra aynı kadın, kız arkadaşımı arıyor ve değişime uygun değil, gel al şu ayakkabını diyerek yine bir çalışana yakışmayacak bir tavırla konuşuyor ki ben bunu da hoparlör de duydum ve kendim konuştuğumda beni geçiştirip suratıma kapattı. Tekrar aradığımda erkek olan yetkili birine durumu anlattım ve kendisi konuyla ilgileneceğini, daha üst biri olduğunu ve bu tavrın doğru olmadığını söyledi. Şaka gibi ama 10 dakika sonra tekrar başka bir kadın tarafından bu sefer ben arandım ve "Gelin alın ayakkabınızı, yara yaptıysa bir büyük numara alsaydınız, ne yapayım?" diye resmen dalga geçti. Ben de ayakkabıyı almayacağımı söyledim ve bu süreç 4 Ağustos'dan beri sürdüğünden 14 günlük iade hakkımı da sanırım kaybettim ve ürün hala onlarda.
@Şişman Adam hocam, izleyebileceğim yasal süreçler nedir? Ayakkabıyı bana hala al diyorlar, lakin almam doğru mu? Ayrıca değişim için gönderirken kız arkadaşımdan fişi de almışlar ve ayakkabıyı teslim almadan kopyasını vermiyorlar, bu konuda sorun yaşar mıyım?
@Şişman Adam hocam, izleyebileceğim yasal süreçler nedir? Ayakkabıyı bana hala al diyorlar, lakin almam doğru mu? Ayrıca değişim için gönderirken kız arkadaşımdan fişi de almışlar ve ayakkabıyı teslim almadan kopyasını vermiyorlar, bu konuda sorun yaşar mıyım?