Guilded sunucusuna nasıl insan toplanır?

odios08

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Discord erişim engeli getirildiği için Guilded uygulamasını düşündüm. Kuzenim yakın zamanda bilgisayar alacak ve onun da interneti genel olarak kötü, o yüzden VPN ile Discord'a girdiğinde ikimiz konuşamıyoruz bile internetinden dolayı. Sunucuyu falan hallettim fakat çok fazla tanınan bir uygulama olmadığı için nasıl insan bulabileceğim hakkında çok bir fikrim yok. Discord gibi bir yerde kolayca insan bulunabiliyor, Google'da falan sunucu tanıtan yerler var. Onun gibi bir şey varsa (reklam yapabileceğim bir site) veya başka bir yöntem falan varsa önerilerinizi almak isterim.

Eğer link paylaşmak veya buradan sunucu reklamı vs. yasak değilse buradan da bazı kişiler bulmak isterim. (sunucu daha çok oyun, genel sohbet üzerine kurulu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucu paylaşmak yasak.

Google'a Instagram'a falan reklam verebilirsin paran varsa, onun dışında yapabileceğin çok bir şey yok.

Ben kendi arkadaş grubumun hepsini geçirebildim Guilded uygulamasına. 7 8 kişi oldu. Arkadaşlarınızı davet edin böylelikle onlar da arkadaşlarını sunucu büyür.

Ben kendi arkadaş grubumun hepsini geçirebildim Guilded uygulamasına. 7 8 kişi oldu. Arkadaşlarınızı davet edin böylelikle onlar da arkadaşlarını sunucu büyür.
Sıkıntı ise arkadaşlarımın çoğu evet oyun oynuyorlar, Discord kullanıyorlar fakat çok zaman geçirmiyorlar bilgisayarda ve söylesem de kabul edeceklerini pek sanmıyorum. O yüzden başka bir yöntem olarak reklam verme falan yapabilirim belki.

İfadeler: 085
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…