Yer
Aydın
Twitter'da günde 1 saat vakit geçiriyorum genelde, attığım yorumlardan 100 200k arası görüntüleme alıyorum haftalık. Bazen ragebaitleyince haftalık görüntüleme bunları geçebiliyor. Merak ettiğim mavi tik alınca ben bu attığım yorumlardan yanıtlardan para kazaanabiliyor muyum? Veya para kazanma için gönderi mi atmam lazım illa kendim? Ve sizce bu görüntülemelere ne kadar kazanırım? Like sayısı önemli mi genelde like da alıyor yorumlar. Para kazanma olabliyorsa yorumlardan ragebait hesabı açıp günde 1 saat en azından boş boş bakacağıma parası gelsin.

Çok para kazanıldığını düşünmüyorum. Çünkü sizin gibi bilinçli şekilde ragebait atan kişiler ve özellikle spor alanında çoklar, onlar bile 10 20 dolar ile 100 dolar arasında kazandıklarını söylemişlerdi. 100 dolar belki 4500 tl ediyor ama bu max fiyat. Hani 300 500 kazansın derseniz denenebilir ama 2 3 bin veya 6 7 bin kazançlar imkansız değil ama zor.

Çok para kazanıldığını düşünmüyorum. Çünkü sizin gibi bilinçli şekilde ragebait atan kişiler ve özellikle spor alanında çoklar, onlar bile 10 20 dolar ile 100 dolar arasında kazandıklarını söylemişlerdi. 100 dolar belki 4500 TL ediyor ama bu Max fiyat. Hani 300 500 kazansın derseniz denenebilir ama 2 3 bin veya 6 7 bin kazançlar imkansız değil ama zor.

Yok gelir kaynagi olarak demiyorum zaten, öylesine madem etiklesim aliyor ekstra 100 lira 50 lira verse de bir şey maksat degerlendirmek yani 1 her zaman 0'dan iyidir.