Neko

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba.

Litvanya'dan bazi devre parcalari sipariş verecegim. Tanesi 3 euro. 7 tane alacagim boylelikle 21 euro yapiyor. 6 euro da kargo ucreti varmis toplamda 27 euro yapacak tam olarak. Gumrukte bir sorun yasar miyim? Ürün elime geldiginde %30 vergisini odeyecegim sadece degil mi?

Sanirim limit 30 euro. Bu sayfada oyle yaziyor bu yil guncellenmis. Dogru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo dahil 30 euro. Ücretsiz kargo durumunda kargo fiyatı 3 euro üzerinden hesaplanıyor. Bu mantıkta alışveriş yapabilirsiniz. Yani evet.

Şu videodan sonra ben alışverişi kesmiştim. Şu an limitimiz ne kadar dostlar? AliExpress, Temu gibi sitelerin hangilerinden sipariş mümkün? Ya da kafamıza göre kargo dahil €30 geçmeden alışveriş yapabilir miyiz?

Şu videodan sonra ben alışverişi kesmiştim. Şu an limitimiz ne kadar dostlar? AliExpress, Temu gibi sitelerin hangilerinden sipariş mümkün? Ya da kafamıza göre kargo dahil €30 geçmeden alışveriş yapabilir miyiz?

Şu anlık mümkün. Tabii siz yine de mümkün diye her yurt dışı sitesinden almamaya özen gösterin. Temu veya AE gibi ünlü firmalar üzerinden sorun çıkmaz.