Araştırmanı öneririm sayın silverback gorilla. 1 tuna tavus ve 1 goktugalaf 1.5 gorile bedel yani bu matematiksel hesaplamaya göre 1 gorili indirebileceklerini söylüyor.

Hahaha. Bunu diyerek yağ kastan güçlü diyosun. Goril tek darbesiylee öldürebilir lütfen az araştırın yağ hepsi kas neredeyse yok dencek kadar az. Ayrıca kas olsada Goril kadar kalın olamaz. Kas lifleri yoğun gorillerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Goril her gün kaldırmıyor onu o maksimum kaldırabileceği. Silverback gorilla iddianız çürüdü. 650kg her gün bench press basmak daha zor. Hem Tuna Tavus can havliyle silah çekse goril ne yapabilir?
Yapabileceğiniz tek şey silah çekmek silahla herkesi öldürsün dostum ben güç diyorum. Tartışmaya girmiyorum cahillerle. Ne anlatsan anlamaz çünkü. Ayrıca her günde kaldırır.

Bir özelliği yok mu? Kutup ayılarını biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Bu arada gümüş sırtlı gorilleri ben de severim.

Hocam özelllikleri yok derken goril gibi zekası yok demek istedim ve ayrıca güç göstergesi yapıyor sürekli goril yapmıyor çok. Kutup ayısı alır zaten gorili. Teşekkürler.