DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
1000234765.webp

1000234764.webp

1000234770.webp

Neden fotoğraflarla bu kadar ilgilisiniz, ne zaman başladınız? Size bir şeyler kazandırıyor mu?

Çocukluğumdan beri sensörler, cozunurluk, zoom gibi seyler ilgi alanımda oldu. Bilgisayar toplamak ve oyun oynamak gibi düşünün hocam. Bende de oyle bir heves, 3 günlük dünyada ölüp gitmeden önce elimden cekilmis bir seyler kalsın istiyorum :) para konusuna gelecek olursak, tam tersi cebimden çıkarıyor yani kazandırdığı yok. Bir govde olmuş 50-60K, lensler almis başını gitmis... İlk paramı Eylül gibi bir dış mekan çekiminde kazanacağım, portre lensleri alırsam da üniversitede hafif hafif gelir olur diye dis mekan çekimlerine giderim muhtemelen.

@DarthGorsoy, ilgi alanınız ve ciddiyetiniz için sizi tebrik ediyorum. Aslında bunu direkt meslek haline getirebilirsiniz. Dükkan açmak veya profesyonel satış yapmak gibi fikirleriniz var mı?

@DarthGorsoy, ilgi alanınız ve ciddiyetiniz için sizi tebrik ediyorum. Aslında bunu direkt meslek haline getirebilirsiniz. Dükkan açmak veya profesyonel satış yapmak gibi fikirleriniz var mı?

Su anlık yok. Mülki idare amirliği olmazsa belki düşünürüm. Bu alanda rekabet oldukça fazla, dolayısıyla her eline kamera alan para ne yazık ki kazanamıyor...

Nedense hiçbiri hoşuma gitmedi. Çok kötü çekmiş gibi geldi. Samsung favorim ama bunlar olmamış enteresan gerçekten.

Nedense hiçbiri hoşuma gitmedi. Çok kötü çekmiş gibi geldi. Samsung favorim ama bunlar olmamış enteresan gerçekten.

Bu bir çekim tekniği. Shutter ve ISO'yu kısınca, pozlama telafisini ayarlaryınca böyle oluyor. Samsung'un çekip cekememesiyle pek alakası yok.