RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, ben RamKokusuSeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Liseye başladığımdan beri yalnızlığım beni de çok vuruyor. Arkadaşlarım başka okula gidiyor ben ise ayrı. Ailem ile de çok konuşmuyorum hatta bazenleri hiç kimseyle konuşmadığım oluyor. Halada böyleyim. Alışacaksın bir süre.

Ha bide güzel kız görünce sadece daha çok depresif oluyorum. :hehehe:

Liseye başladığımdan beri yalnızlığım beni de çok vuruyor. Arkadaşlarım başka okula gidiyor ben ise ayrı. Ailem ile de çok konuşmuyorum hatta bazenleri hiç kimseyle konuşmadığım oluyor. Halada böyleyim. Alışacaksın bir süre.

Ha bide güzel kız görünce sadece daha çok depresif oluyorum. :hehehe:
Sorun şu ben lise değilim. Ailem ile neyse ki konuşuyorum.

Evet, dondurma ve ekmeği kredi kartı ile almaya devam etmeliyim.
Ailen sana bakmakla yükümlü küçük dostum. Umarım çok iyi bir geleceğin olur ve sen ileride kendi çocuklarını daha iyi yaşatırsın. Ailenin elinden gelen bu, görülmemiş olanı yapmak istediklerinden eminim. Sağlıcakla kal lütfen.

Ailen sana bakmakla yükümlü küçük dostum. Umarım çok iyi bir geleceğin olur ve sen ileride kendi çocuklarını daha iyi yaşatırsın. Ailenin elinden gelen bu, görülmemiş olanı yapmak istediklerinden eminim. Sağlıcakla kal lütfen.
Başaracağım, başka çarem yok.

Selam, ben ramkokususeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Çocuk olarak yapacakların belli. Kendi sağlığına dikkat edip derslerine çalışmalısın ve ailene karşı saygılı olmalısın. Evi geçindirmek senin sorumluluğunda değil. Kilo vermek para ile değil. Saçını taramak ve düzenli yıkamak para ile değil. Bunlar rahatça düzeltebileceğin şeyler. İlla para getiriyim diyorsan mebin bursluluk sınavları oluyor her sene. Kazanırsan liseden mezun olana kadar fena olmayan bi para veriyorlar aylık. Ona çalışıp girebilirsin.

Çocuk olarak yapacakların belli. Kendi sağlığına dikkat edip derslerine çalışmalısın ve ailene karşı saygılı olmalısın. Evi geçindirmek senin sorumluluğunda değil. Kilo vermek para ile değil. Saçını taramak ve düzenli yıkamak para ile değil. Bunlar rahatça düzeltebileceğin şeyler. İlla para getiriyim diyorsan mebin bursluluk sınavları oluyor her sene. Kazanırsan liseden mezun olana kadar fena olmayan bi para veriyorlar aylık. Ona çalışıp girebilirsin.
O bursluluk 2 sene önce girdim. Olursa seneye gireceğim. Evi geçindirmek benim sorumluluğumda olsun ya da olmasın fark etmez. Yazın geliştirmek lazım oyunu.

O bursluluk 2 sene önce girdim. Olursa seneye gireceğim. Evi geçindirmek benim sorumluluğumda olsun ya da olmasın fark etmez. Yazın geliştirmek lazım oyunu.

Çalışıp girsen daha iyi olur. Çünkü kazanırsan kesin para gibi bir şey. Oyun geliştirip yayınlasan bile bir getirisi olucağının garantisi yok.

Ek olarak çevremde gördüğümden uyarıyim, kilo vermek için ekstrem kalori açığı verme sakın. Bu çok zararlı bir şey özellikle büyüme çağında. Hafif kalori açığı ve hareket etmek yeterli.