Çalışıp girsen daha iyi olur. Çünkü kazanırsan kesin para gibi bir şey. Oyun geliştirip yayınlasan bile bir getirisi olucağının garantisi yok.

Ek olarak çevremde gördüğümden uyarıyim, kilo vermek için ekstrem kalori açığı verme sakın. Bu çok zararlı bir şey özellikle büyüme çağında. Hafif kalori açığı ve hareket etmek yeterli.
Allah benimle olsun dostum. Kilo konusunu düşünmedim dersler daha önemli.

Selam, ben ramkokususeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?

13 yaşındasın, ne bu keder tam olarak?

Önüne bakmaya devam et, gelen negatif yorumları da zerre dikkate alma.

İnsanlar hep böyle zaten. Herkes kötü yorum yapıyor. Kimse sormaz ki neyin var diye.
Dostum, anlattığın şeyler aslında her insanın hayatının belli bir döneminde yaşayabileceği, üstesinden gelinmesi imkânsız olmayan durumlar. Ben 8 yaşından beri okula gitmiyorum, dışarıdaki dünyayla bağımı kopardım ve neredeyse hiç sosyal hayatım yok. Eğer sadece kendi yaşadıklarımı ve tüm hayatımı anlatmaya kalksam, inan burada 20 paragraf yazı yazarım. Bu yüzden kendi derdini gözünde bu kadar büyütüp çıkmaza girme. İnsanların sana verdiği tavsiyelere kulak kabart; bunlar seni incitmek için yapılan kötü yorumlar değil. Biraz objektif olmaya ve neyin ne olduğunu, kimin ne niyetle konuştuğunu ayırt etmeye çalış.

Selam, ben RamKokusuSeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?
Kardeşim kimseye ihtiyacın yok bilgisayarın oldu mu yeter ki sağlığın yerinde çıkıp gezebilirsin açık lise bitirdim 18 yıldır yalnızım engelimden dolayı sık dışarıda çıkamıyorum ama mutluyum Pc burası oyunlarla vakit bir şekilde geçiyor Kafanı takma bende kilolu bir insanım istersen verilir o kilo

Son düzenleme:
Dostum, anlattığın şeyler aslında her insanın hayatının belli bir döneminde yaşayabileceği, üstesinden gelinmesi imkânsız olmayan durumlar. Ben 8 yaşından beri okula gitmiyorum, dışarıdaki dünyayla bağımı kopardım ve neredeyse hiç sosyal hayatım yok. Eğer sadece kendi yaşadıklarımı ve tüm hayatımı anlatmaya kalksam, inan burada 20 paragraf yazı yazarım. Bu yüzden kendi derdini gözünde bu kadar büyütüp çıkmaza girme. İnsanların sana verdiği tavsiyelere kulak kabart; bunlar seni incitmek için yapılan kötü yorumlar değil. Biraz objektif olmaya ve neyin ne olduğunu, kimin ne niyetle konuştuğunu ayırt etmeye çalış.
Ben sana bir şey demedim ki? Ben aksine size katıldım bana kötü yorum yapanlara dedim.

Yanlış anlamışım. Kusura bakmayın, dediklerim halen aynı ancak.
Yani, diyebilecek çok şey yok. Hayalim Elon musk gibi biri olabilmek. Herkes böyle günlerden geçer.

Kardeşim kimseye ihtiyacın yok bilgisayarın oldu mu yeter ki sağlığın yerinde çıkıp gezebilirsin açık lise bitirdim 18 yıldır yalnızım engelimden dolayı sık dışarıda çıkamıyorum ama mutluyum Pc burası oyunlarla vakit bir şekilde geçiyor Kafanı takma bende kilolu bir insanım istersen verilir o kilo
Hadi kiloyu verdik, sevdiğim kızı ne yapacağız? Açılmak istiyorum ama seneye LGS var. LGS sonrası açılmak istiyorum.

Son düzenleme:
Yani, diyebilecek çok şey yok. Hayalim Elon musk gibi biri olabilmek. Herkes böyle günlerden geçer.

Hadi kiloyu verdik, sevdiğim kızı ne yapacağız? Açılmak istiyorum ama seneye LGS var. LGS sonrası açılmak istiyorum.
Tavsiye şu olur sadecee iki duruma hazırlıklı ol i kabul eder etmez ve mutlaka açıl sınavdan sonra zamanında o fırsatı kaçırdım evlenip çocuğu olmuş bile .

Son düzenleme: