RamKokusuSeven
Becerikli
Öyle yapacağım.Tavsiye şu olur sadecee iki duruma hazırlıklı ol i kabul eder etmez ve mutlaka açıl sınavdan sonta zamanında o fırsatı kaçırdım evlenip çocuğu olmuş bile .
Öyle yapacağım.Tavsiye şu olur sadecee iki duruma hazırlıklı ol i kabul eder etmez ve mutlaka açıl sınavdan sonta zamanında o fırsatı kaçırdım evlenip çocuğu olmuş bile .
Çok gençsin hâlâ, sen istemesen bile karşına biri beliriyor ve aşık oluyorsun; acele etmeye gerek yok bu yüzden. Kendine iyi bak, psikolojini sağlam tut yeterli. Herkes ama herkes senin geçtiğin dönemlerden geçiyor, bu dönemlerde sakin kalmak ve psikolojiyi sağlam tutmak önemli olan. Kilolarına takılma, verilir. İki tabak yiyorsan bir tabak ye, sabret miden küçülür ve az yiyerek doymaya başlarsın.
Sanırım Lgs hazırlanıyorsun bunları kafana takma herkes kendisine baksın sakın kendini ezdirme.Selam, ben RamKokusuSeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?
Kilo yalan olmasın umurumda değil. Ama musk olma hayallerim asla bitmicek ve çevrem bana inanmıyor, kimse inanmıyor.Çok gençsin hâlâ, sen istemesen bile karşına biri beliriyor ve aşık oluyorsun; acele etmeye gerek yok bu yüzden. Kendine iyi bak, psikolojini sağlam tut yeterli. Herkes ama herkes senin geçtiğin dönemlerden geçiyor, bu dönemlerde sakin kalmak ve psikolojiyi sağlam tutmak önemli olan. Kilolarına takılma, verilir. İki tabak yiyorsan bir tabak ye, sabret miden küçülür ve az yiyerek doymaya başlarsın.
Yani, iyileşiyor psikolojim. Oyun yapmaya değil felsefeye, yazılıma, matematiğe, fiziğe meraklıyım. Neden insanlar sevmedi beni asla bilmiyorum.Şu an psikolojin iyi değil anladığım kadarıyla, kafanı dağıtacak bir şeyler bul. Eğer oyun yapmaya meraklıysan basit bir şeyler yapmaya çalış. İçinde olduğun durumu unutturacak şeylerle ilgilen. Dünyadan uzaklaş biraz.
Seneye öyle yapacağım.Sanırım Lgs hazırlanıyorsun bunları kafana takma herkes kendisine baksın sakın kendini ezdirme.
Yani, iyileşiyor psikolojim. Oyun yapmaya değil felsefeye, yazılıma, matematiğe, fiziğe meraklıyım. Neden insanlar sevmedi beni asla bilmiyorum.
Onların düşüncelerine katıldım. Ama asla haklı olmadılar ve onlara karşı geldiğimde laflar yedim. Sonra onların sevmediği kişileri sevmedim.Kendini sevdirmek için ne yaptın?
Sana ne yapmaman gerektiğini söyleyeceğim cevabına göre.
Boş ver, kıza hiç odaklanmamanı tavsiye ederim. Şahsen ortaokulda bir kızdan hoşlanıyordum ve çok dikkatimi dağıtıyordu. Bu, OBP'mi batırdı ve daha kötü bir liseye gitmeme sebep oldu.Yani, diyebilecek çok şey yok. Hayalim Elon musk gibi biri olabilmek. Herkes böyle günlerden geçer.
Hadi kiloyu verdik, sevdiğim kızı ne yapacağız? Açılmak istiyorum ama seneye LGS var. LGS sonrası açılmak istiyorum.