Selam, ben ramkokususeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Daha ortaokuldasın sanırım. İyi bir liseye giderken kilo versen ve orada sosyalleşmen yeterli olur. Ben çok fazla kişi tanıyorum ortaokulda yalnız olup lisede açılan.
Ailen konusunda diyecek bir şeyim yok. Maalesef Türkiye burası. Burs kazanman, ailene yapabileceğin en güzel şey olabilir arkadaşlara bu yönden katılıyorum.
Onun dısında canını sıkma, stresli ve üzgün olmamaya bak bu yaşlarda. Umarım başarırsın ❤️

Daha ortaokuldasın sanırım. İyi bir liseye giderken kilo versen ve orada sosyalleşmen yeterli olur. Ben çok fazla kişi tanıyorum ortaokulda yalnız olup lisede açılan.
Ailen konusunda diyecek bir şeyim yok. Maalesef Türkiye burası. Burs kazanman, ailene yapabileceğin en güzel şey olabilir arkadaşlara bu yönden katılıyorum.
Onun dısında canını sıkma, stresli ve üzgün olmamaya bak bu yaşlarda. Umarım başarırsın ❤️
Teşekkürler. Başaracağım dostum. İzmir fen lisesine gideceğim. Oradan Harvarda gideceğim ve üniversite bitene kadar oyunlar yapıp dünya çapında tanınacağım. Sonrasında musk gibi uzay, ömür uzatma gibi fikirlerim var.

Teşekkürler. Başaracağım dostum. İzmir fen lisesine gideceğim. Oradan harvarda gideceğim ve üniversite bitene kadar oyunlar yapıp dünya çapında tanınacağım. Sonrasında musk gibi uzay, ömür uzatma gibi fikirlerim var.

Hedeflerin büyük kardesim, o zaman bu büyük hedefleri gerçekleştirmek için ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsundur umarım.
Hayatında başarılar dilerim umarım hedeflerini gerçekleştirirsin.

Selam, ben RamKokusuSeven ve uzun süredir yoktum. Ama işte bazı nedenlerim vardı. Artık size her şeyi anlatacağım. Bilgisayarım bozuldu, kilo aldım ve ailecek paramız artık yok, yani neyse ki ailem işe başladı. Bilmiyorum, annem bilgisayarı tamire gönderdi, artık başarmalıyım. Sadece o da değil, arkadaşlarım saçlarımla ve kilomla dalga geçiyorlar. Sevdiğim kızı gördükçe üzülüyorum. Zaten onu sevdiğimi de biliyormuş. Kimse yanıma gelmiyor ve gün geçtikçe yalnızlaşıyorum. Ne yapmalıyım?
Zayıflaman lazım.

Bir diyetisyene danışmanı tavsiye ederim. Saçlarınla niye dalga geçiyorlar bilmiyorum ama eğer sağlık konusunda sorunun yoksa endişelenmeni gerektirecek bir vaka yok ortada. Yalnızlaşma konusundaysa, umursamamayı öğrenmen gerekiyor. Yalnız insan fazla şu zamanlarda. Tek değilsin. Bir aileye sahip olduğun için şanslı sayılırsın. Onlar olmasaydı şu an daha kötü bir duruma düşecektin. Bu yeni jenerasyon da sevgili durumları karışık. Oldukça genç olduğun için endişelenmemek yerinde bir karar olur. Bunun lisesi, üniversitesi ve iş hayatı kısmı var. Kendine fazla yüklenme. İyi hissettiğin şeyi yap ve çevrende bulunan, sana zarar verme potansiyeli olan toksik insanlardan uzak dur. Keyfine bak.
Bilmiyorum, diyecek sözüm yok. Ne desem artık bende bilmiyorum.