Birkaç gün önce Amazon'da vardı da şu an fiyatlar biraz yüksek. Ferrari 1.000 küsürdü, 1.300'e dayanmış.

Red Bull 1.079 TL ama bence hâlâ pahalı. Yine alacağım dersen sen bilirsin ama pahalı. F1 dışında bir şey alırım dersen uygun güzel setler var.

Eğer tüm F1 setini tamamlama hedefin varsa Williams 999 TL:

Yine pahalı bence ama, hakkı 700-750 TL bunların.

Birkaç gün önce Amazon'da vardı da şu an fiyatlar biraz yüksek. Ferrari 1.000 küsurdü, 1.300'e dayanmış.

Red Bull 1.079 TL ama bence hâlâ pahalı. Yine alacağım dersen sen bilirsin ama pahalı. F1 dışında bir şey alırım dersen uygun güzel setler var.

Araba konseptinden çok fazla çıkmak istemiyorum açıkçası, 1 1.5 hafta daha Türkiye'de kalacağım.

Birkaç gün önce Amazon'da vardı da şu an fiyatlar biraz yüksek. Ferrari 1.000 küsurdü, 1.300'e dayanmış.

Eğer tüm F1 setini tamamlama hedefin varsa williams 999 TL:

Yine pahalı bence ama, hakkı 700-750 TL bunların.

Tatsız olmuş indirimlerin bitmesi, suçu size atıyorum bu arada. Normalde konu açarsınız.

Prime özel 50 TL indirim var Amazon'da.

Çok sıcak bakmıyorum ancak gözüme güzel gözükürse neden olmasın?
Yerinde olsam Time Machine'i 1.300'e alır kaçarım:

F1 setlerinden daha iyi. Yaptığım görselleri paylaşmıştım. Hem yapımı da daha kolay.

1.149 liraya Bugatti var, pek beğenmiyorum ben:

McLaren W1 985 TL:

Olmaz dersen Williams al geç 1.000'e. Ya da 50 TL kuponla Red Bull.

Yerinde olsam time Machine'i 1.300'e alır kaçarım:

F1 setlerinden daha iyi. Yaptığım görselleri paylaşmıştım. Hem yapımı da daha kolay.

1.149 liraya Bugatti var, pek beğenmiyorum ben:

McLaren W1 985 TL:

Olmaz dersen williams al geç 1.000'e. Ya da 50 TL kuponla Red Bull.

Bugatti tarzı spor arabaları sevmiyorum. Ancak geleceğe dönüş gerçekten güzel diyorsanız alabilirim.

@Ethem Efe, şu ana kadar yapılmış en iyi Speed Champions setlerinden birisi bence. 1.200'e kadar düşmüştü de bence bu fiyat da fena sayılmaz.

F1'lerin hepsini toplama hedefin yoksa bence şu Aston Martin'dir falan gereksiz. Zaten hepsi birbirinin aynısı temelde, tüm parçalar aynı değil tabii ama anladın demek istediğimi. Hepsini alıp @LH44 gibi tablo yaparsan çok iyi durur da rafta falan gerek yok ya. Ferrari ve Red Bull al yeter.

@Ethem Efe, şu ana kadar yapılmış en iyi Speed champions setlerinden birisi bence. 1.200'e kadar düşmüştü de bence bu fiyat da fena sayılmaz.

F1'lerin hepsini toplama hedefin yoksa bence şu Aston Martin'dir falan gereksiz. Zaten hepsi birbirinin aynısı temelde, tüm parçalar aynı değil tabii ama anladın demek istediğimi. Hepsini alıp @LH44 gibi tablo yaparsan çok iyi durur da rafta falan gerek yok ya. Ferrari ve Red Bull al yeter.

Hepsini alacağım onu kesinleştirdim. Ancak alacağım sanırım geleceğe dönüş setini sanırım dediğiniz gibi.