Güncel Nintendo Switch emülatörü önerisi

Ben de arıyorum, konuyu takipteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suyu dusunuyorum. Siz ne dersiniz? @erdym ne onerirsin?

Suyu öneririm ben telefon ve bilgisayarda Lite almadan önce kullanıyordum ve hala aktif olan sayılı emülatörlerden. Sudachi'yi turnip SD konusunda bilmiyorum fakat MTK ve NVIDIA kartlarla optimizasyonu leş gibi fakat AMD'de biraz daha düzgün. Ryujinx de güzel fakat geliştirmesi kesildiği için bazı oyunlarda hata yaşamasına rağmen fix gelmiyor.

Kısacası şu an suyu en mantıklı seçenek bence, üstelik FSR gibi özelliklerde şu an suyu arayüzünde aktif. Ayrıca gyro sensörün yoksa fare veya macro tuşuyla joystick sayesinde simule edebiliyorsun.

Yuzu'nun geliştirilme süreci sonlanmıştı sanırım. Eğer aktif olarak geliştiriliyorsa tercih edilebilir.

Yuzu Nintendo davalarıyla çöktü . Suyu aynı kaynağı kullanarak farklı bir isimle devam ediyor çoğu Reddit kullanıcısı suyu kodları çalıntı sayıldığından sudachi falan öneriyor fakat benim için optimizasyon daha önemli ve suyu bunu başarmış.

Sudachi öneririm, yuzu forku ve aktif olarak geliştiriliyor.

Optimizasyon olarak suyu'dan daha iyi, daha çok iyileştirme bulunuyor. suyu yuzu'nun kaynak kodunu alıp ismini değiştirmek dışında pek bir şey yapmamış.

Bence 2 emülatörde güzel fakat sisteme göre değişir. Bende açık söylemek gerekirse sudachi nefret bıraktı sebebi çoğu oyunda shader sorunu peşimi bırakmıyordu ve gölgelerde hatalar oluşuyordu fakat arkadaşım aynı emülatörle sorunsuz oyununu oynuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…