Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Arkadaşlar beğenir misiniz bilmiyorum ama sizler için modern görünümde güncel ve indirimli oyunları görmenize yarayan bir site yaptım. Siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yakında RSS ve bildirim sistemi ekleyeceğim aynı zamanda kategorilere göre oyun listelemede eklenecek.

Siteye yakında sertifika alacağım merak etmeyin :)
Aynı zamanda dolar ve Türk lirası olarak kategorileme de ekleyeceğim. Sitede bir sorun vb. varsa buraya yazabilirsiniz.

Screenshot_2025-02-08-16-40-33-952_com.android.chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar beğenir misiniz bilmiyorum ama sizler için modern görünümde güncel ve indirimli oyunları görmenize yarayan bir site yaptım. Siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yakında RSS ve bildirim sistemi ekleyeceğim aynı zamanda kategorilere göre oyun listelemede eklenecek.

Siteye yakında sertifika alacağım merak etmeyin :)
Aynı zamanda dolar ve Türk lirası olarak kategorileme de ekleyeceğim. Sitede bir sorun vb. varsa buraya yazabilirsiniz.

Eki Görüntüle 122645

İsmindeki gibi gerçekten sürekli güncel kalacaksa iyi olabilir elinize sağlık.

Ellerine sağlık :) Ama yapabiliyorsanız oyunlara fotoğraf da eklemeye çalışın.

Daha teknik tavsiye;
Eğer oyun listesini aldığınız kaynaklardan gelen oyunlara belirlenmiş ID veya farklı bir benzersiz kimlik bilgisi var ise, bu bilgiler ile aynı ismi taşıyan fotoğraf dosyası oluşturarak belirli oyunlara otomatik fotoğraf eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Mesela, The Last of Us Part 1 için Steam'dan "1888930" kimliği geliyor olabilir. Bu kimlik numarasıyla aynı isme sahip 1888930.png dosyası oluşturabilir, if exist, is_file tarzında ekstra bir denetim ile kütüphanenizde var olan oyunların fotoğraflarının yerleşmesini sağlayabilirsiniz.

Renkler kontrast bakımından biraz daha iyi olsa güzel olur muş çok soluk kalmış. Ayrıca görselleştirme konusunda da gelişebilecek bir arayüze sahip bu konuda güzel. Alttaki attığım resim tarzında bir şey de yapabilirsin ayrıca çizdiğim şey basit ama sen buna benzer bir şey ile de görselleştirebilirsin.

image.webp