Ellerine sağlık :) ama yapabiliyorsanız oyunlara fotoğraf da eklemeye çalışın.

daha teknik tavsiye;
Eğer oyun listesini aldığınız kaynaklardan gelen oyunlara belirlenmiş ID veya farklı bir benzersiz kimlik bilgisi var ise, bu bilgiler ile aynı ismi taşıyan fotoğraf dosyası oluşturarak belirli oyunlara otomatik fotoğraf eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Mesela, The Last of Us Part 1 için Steam'dan "1888930" kimliği geliyor olabilir. Bu kimlik numarasıyla aynı isme sahip 1888930.PNG dosyası oluşturabilir, if exist, is_file tarzında ekstra bir denetim ile kütüphanenizde var olan oyunların fotoğraflarının yerleşmesini sağlayabilirsiniz.

Sistemde tutmak yerine https://shared.fastly.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/******/header.jpg ***** olan yere App ID yazılırsa resimleri çekip kullanabilir.

Arkadaşlar bugün full boşum. Ve sadece bu site için çalışmalar yapacağım. Şu anda Türk lirası desteği vb. şeyler ekledim (lokal). Site şu an geliştirmede. Önerileriniz için teşekkürler.

???????

IMG_20250208_174423.webp

Şaka bir yana güzel site ama bak siyah temada indirimsiz fiyatin rengini biraz daha koyu yapabilirsin gözükmüyor bence. Bir de opsiyonel olarak bence oyunalr için resim ekleyebilirsiniz daha iyi durur. Mobilden bunları gördüm, yarın PC'den girer bakarım ama güzel site. Daha fazla kişiye ulaşması için yeşil forumda da paylaşın ama dikkat edin ban yemeyin orda :D

Son düzenleyen: Moderatör:
???????

Eki Görüntüle 122675

Şaka bir yana güzel site ama bak siyah temada indirimsiz fiyatin rengini biraz daha koyu yapabilirsin gözükmüyor bence. Bir de opsiyonel olarak bence oyunalr için resim ekleyebilirsiniz daha iyi durur. Mobilden bunları gördüm, yarın PC'den girer bakarım ama güzel site. Daha fazla kişiye ulaşması için yeşil forumda da paylaşın ama dikkat edin ban yemeyin orda :D
Şu an üzerinde çalışıyorum.

Son düzenleme: